نوشته اصلی توسط
sor
سلام منم با نظر اکثر دوستان مواق هستم
نمایندگی که شما میخواید بدین اول
اول باید خودتون شناخته شده باشید
دوم باید قابل اعتماد باشید و بشه اعتماد کرد
سوم کسی که میخواد بیاد نماینده شما بشه شما باید یه سیاست کاری داشته باشید که چطور باهاش کنار بیایی
در کل :اگه بخوایید شعبه اضافه کنید بله با اسم و رسم خودتون که مثلا میشه تزئيناتی فلان شعبه فلان شهر که این با برند شما هست و شما محصولات رو در اختیار نماینده قرار میدهید به چه صورت دیگه سیاست کاری خودتون هست ( میخواید محصولات رو جمله بدین بهشون . پورسانتی و ... )
اگه بخواید نمایندگی ارایه بدین در این نوع شما فقط محصولات رو در اختیار میزارید و نماینده با برند خودش کار میکنه و محصولات رو باز با سیاست کاری در اختیارشون قرار میدید
------- این رو هم بگم شاید کارآمد باشه
داخل بعضی شهر دیدم که مثلا فروشگاه پوشاک هست به نام پوشاک x شعبه 5 کنجگاو شدم بدونم جریان این شعبه 5 چیه یعنی 5 شبه داره چی هست .
با فروشنده که صحبت کردم گفتن که ما شعبه ای از پوشاک x گرفتیمه و محصولات رو در اختیار میزاره و ما با فروشی که انجام میدیم پورسانتمون رو میگیریم
این کل دانش من بود در این زمینه بود گفتم شاید بشه کمکی کرده باشم . دیگه کارآمد بود یا نبود ببخشید
(اگه میشه یه اطلاعاتی از کسب کارتون برام ارسال کنید خدا رو چه دیدی شاید من اولین شعبه شما داخل خوزستان شدم :دی )
پیروز باشید