-
August 5th, 2014, 08:59
php و ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن
با سلام. من یه برنامه با php نوشتم که داخلش با یک سایت و source هاش کار میکنم. حالا متاسفانه اون سایت ف ی ل ت ر شده و برنامه من دیگه کار نمیکنه.
راهی هست که داخل برنامم از ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن استفاده کنم ؟؟ و یا php تنظیماتی برای این کار نداره؟ باید چیکار کنم ؟!!
لطفا راهنمایی کنید
-
-
August 5th, 2014 08:59
# ADS
-
August 5th, 2014, 10:16
php و ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن
ميتونيد از كانكش پ ر و ك س ي تو فايل php استفاده كنيد
-
-
August 5th, 2014, 10:32
پاسخ : php و ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن
میشه لطفا یکم بیشتر توضیح بدید دوست عزیز
-
-
August 5th, 2014, 10:38
نرم افزارتون رو طوری تنظیم کنید که از پیشکار سیستم استفاده کنه و مستقیم به نت متصل نشه
بنده از برنامه نویسی زیاد اطلاع ندارم ولی شما که خودتون نوشتید فکر کنم منظور بنده رو فهمیدید
-
-
August 5th, 2014, 11:26
php و ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن

نوشته اصلی توسط
masoum
میشه لطفا یکم بیشتر توضیح بدید دوست عزیز
توضيحات فني دقيق شو نميدونم ، ولي يكي از همكاران دقيقا همين مشكل رو داشت ، با ي دستوري ي كانكشن پ ر و ك س ي ايجاد ميكرد و كد رو ادامه اش مي نوشت
-
-
August 5th, 2014, 11:34
عضو انجمن
اطلاعات دریافت میکنید یا میفرستید؟ اگر از curl استفاده میکنید امکان اتصال به پراکسی سرور وجود داره.
برنامتون رو چرا روی یک سروری چیزی هاست نمیکنید که ف..... نشه کانکشن هاش؟
-
-
August 5th, 2014, 14:18
دوست عزیز در صورتی که از هاست یا سرور غیر ایرانی استفاده می کنید احتیاجی به پ،راک-سی نیست! اگر هم لوکال روی کامپیتورتون کار می کنید که یه ف،ی-تر ش|ک-ن بزنین روی کامپیوترتون
برنامه نویسی حرفه ای php و تولید نرم افزار های تحت وب. شبکه مایکروسافت و سیسکو، دوربین مدار بسته، ضبظ مکالمات.
-
-
August 6th, 2014, 10:47
برنامم روی لوکال کامپیوترم اجرا میشه نه روی هاست. به خاطر همین با ف.ل.ر.|ش.ک.ن هم کار نمیده
-
-
August 6th, 2014, 12:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
masoum
برنامم روی لوکال کامپیوترم اجرا میشه نه روی هاست. به خاطر همین با ف.ل.ر.|ش.ک.ن هم کار نمیده
pptp - kerio
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-