-
August 4th, 2014, 00:13
سایت بالا نمیاد این ارور رو میده Welcome to NginxPanel
سلام . اقا من یه هاست دانلود خریده بودم از سرویس فا خیلی هم راضی بودم ازش همه چیش عالی بود اما یهو امروز دیدم دیگه سایتم بالا نمیاد و این ارور رو میده !
یه روز میشه این مشکل هست و درست نشده ! روی هاستم دو دامین مختلف دارم که برای دو سایت مختلف دارم به عنوان هاست استفاده میکنم ازش ! هر دو پریده و بالا نمیاد و لینک های دانلودی هم که داشتم کار نمیکنه دیگه
تنها دسترسی من به هاست فقط به مدیریت دایرکت ادمین و فایل منیجرمه ! وگرنه نه سایت بالا نمیاد نه لینک های دانلود کار میکنه
این مشکل از کجاست چجوری باید حل شه ؟؟؟
من جدیدا رو هاست وردپرس نصب کردم و افزونه ووکامرس رو هم نصب کردم اینا که ربطی نداره به این مشکل ؟؟
در کل این مشکل کلیه یا فقط هاست من اینجوری شده ؟ از کجا میشه فهمید
-
-
August 4th, 2014 00:13
# ADS
-
August 4th, 2014, 00:22
پاسخ : سایت بالا نمیاد این ارور رو میده Welcome to NginxPanel
فکر کنم مشکل از سمت سرویس دهندتون هست
-
-
August 4th, 2014, 00:23
-
-
August 4th, 2014, 00:31
عضو انجمن
بهشون اطلاع بدید که این مشکل پیش اومده باید سرویس را یکبار سروییچ کنند به آپاچی مجدد سوییچ کنند به Nginx مشکل حل میشه
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
-
-
August 4th, 2014, 00:33
عضو دائم
درود بر شما
دوست عزیز مشکل از پلاگین nginx نصب شده روی سرور میباشد با سرویس دهنده تماس بگیرید که به اپاچی سویچ کنند مشکل حل میشود سپس برای حل مشکل nginx اقدام نمایند
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
August 4th, 2014, 00:38
عضو انجمن
این ارور میگه که لایسنس پلاگین nginx تموم شد ، چند بار رفرش کنید اوکی نشده به سرویس دهندتون بگید حل میکنند
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
August 4th, 2014, 00:40

نوشته اصلی توسط
loox2music
بهشون اطلاع بدید که این مشکل پیش اومده باید سرویس را یکبار سروییچ کنند به آپاچی مجدد سوییچ کنند به Nginx مشکل حل میشه

نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود بر شما
دوست عزیز مشکل از پلاگین nginx نصب شده روی سرور میباشد با سرویس دهنده تماس بگیرید که به اپاچی سویچ کنند مشکل حل میشود سپس برای حل مشکل nginx اقدام نمایند
اخه مشکل اینه که جواب نمیدن! الان دقیقا از صبحه اینحوری شده هنوز حتی یه جواب ندادن اینجور که شما میگی باید کار 5 دقیقه باشه درست کردنش نمیدونم نیستن یا .. راهی نیست خودم درست کنم ؟؟؟ 
راستی درباره نمایندگی هاست از کجا میتونم اطلاعات جمع کنم ؟ که فروش داره یا میمونه رو دستم یا ..
-
-
August 4th, 2014, 00:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
b42587
اخه مشکل اینه که جواب نمیدن! الان دقیقا از صبحه اینحوری شده هنوز حتی یه جواب ندادن اینجور که شما میگی باید کار 5 دقیقه باشه درست کردنش نمیدونم نیستن یا .. راهی نیست خودم درست کنم ؟؟؟
راستی درباره نمایندگی هاست از کجا میتونم اطلاعات جمع کنم ؟ که فروش داره یا میمونه رو دستم یا ..
ُسلام
این مشکل رو مدیر سرور فقط میتونه حل کنه و بس
باید صبر کنین تا ایشون پیداشون شه یا اینکه سرویستون رو از جای معتبر تری تهیه کنید
که لااقل خودشون متوجه بوجود آمدن ایراذ بشن و سپس برای رفع ایراد اقدام کنن.
ارادت
ویرایش توسط 007 : August 4th, 2014 در ساعت 00:56
-