1) درمورد ایران: افراد زیادی هستند که خوبند و پشتیانی خوب داردند و شاید خیلی هم معروف نباشند ولی خیلی از شرکت های معروف هستند که نه پشتیبانی خوب دارند و نه قیمت مناسب و نه سرویس با کیفیت (برا جلو گیری از تبلیغ اسم هیچ یک از همکاران نمیارم)
درمورد خارج: ئو تا خوب من سراغ دارم
الف: هاستنگر اینترنشنال: واقعلا عالی هست! من خودم هم با مدیرش در ارتباط هستم و قراره به زودی من و چند تا از همکارا نمایندگی ایرانشون رو بگیریم توی خیلی از کشور ها نمایندگی دارن اینا هاست رایگان هم میدن که البته کیفیت چندان مطلوبی نداره ولی بحث هاست های پولی ان ها جداست
یه دیتا سنتر عالی تو انگلیس دارن و یکی تو امریکا ادرس سایت اصلی : Hostinger Group - Web Hosting, Domains, VPS, Billing Software
اگر دوستان با این ها اشنا نیستن من چند تا از پروژه های بزرگ این ها رو نام میبرم:
1) سرویس هاستینگ که معروف به هاستینگر لوکال هست : دو نوع رایگان و پولی داره که پولش واقعلا عالی هست + کل سیستم از جمله پنل (هاستینگر 2) و ... منحصبر به فرد است و از سی پنل خیلی سره!
2) سرور مجازی : vps.me
3)سایت معروفه هاستینگ 24 : Hosting24.com - First Class Web Hosting که نمایندگی و هاست میده
4)اسکریپت معروف باکس بیلینگ که رقیب اصلی whmcs هست
5)نمایندگی هاست رایگان یوهاستینگ
و. ..
ب)هاست یو اس : HostUS - Atlanta Shared Hosting - Atlanta Resellers Hosting - KVM VPS Hosting - Home Page
بسیار شرکت عالی ! مدیرش ازدوستان هست
----------------------------------------------------------
2)در مود نمایندگی ایران خیلی از همکاراخوبن و نمیش هکف که یه شرکت بهترینه!
درمورد خارج هم همون دوتا که بالا گفتم به خصوص hostus
-----------------
بقیش رو بعدا جواب میدم
- - - Updated - - -
اقااین سوالا حد اقل 1 ساعت و نیم وقت میخواد! یه 6 صفحه ای میشه!
درواقع شما داری ذرخواستکلاس مجازی مبانی میزبانی وب و برنامه نویسی مبتنی بر وب میکنی!
اگر وقت کردم ادامه میدم
- - - Updated - - -
درمورد یوهاستنیگ همون طور که گفتم جزئی از هاستینگر هست
که من هم کاربر ارشد انجمنش هستم
درمورد اون اطلاعات کافی (درحدیک کتاب!) دارم ! چون هیچ ایرانی به اندازه من سابقه کار با این شرکت (چه در کار های فنی و مدیریتی یوهاستینگ و چه در خود پروژه هاستینگر لوکال و ...) نداره! این رو با اطمینان میگم !
- - - Updated - - -
دوست عزیز اول سوالات تکمیلی در مورد 1 و2 بپرسید (همین جا) تا ادامه بدم