-
August 3rd, 2014, 10:32
راه اندازی استریمر
سلام
دوستان من مدتی هست که دنبال سیستمی هستم که بشه تو سایت تلویزیون انلاین قرار داد ، مثلا ما براش مشخص کنیم که یک فیلم رو در ساعت فلان پخش کنه بدون اینکه کاربر بتونه اونو استاپ کنه یا عقب جلو ببره و کلا ثابت باشه ، این امکان رو سرچ کردم ولی چزیی پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید این مشکل رو .
-
-
August 3rd, 2014 10:32
# ADS
-
August 3rd, 2014, 12:31
عضو انجمن
پاسخ : راه اندازی استریمر
فیلم شما به صورت Live هست یا قبلا ضبط شده؟؟؟
فکر میکنم Adobe Media Server برای کار شما مفید باشد.
-
-
August 3rd, 2014, 12:41
عضو دائم
یه مدت پیش یه نفر همچین اسکریپتی رو تو همین جا میفروخت
یه سرچ بکن
-
-
August 3rd, 2014, 13:02
عضو جدید
باید از live stream استفاده کنید
-
-
August 3rd, 2014, 16:28

نوشته اصلی توسط
pakradm
فیلم شما به صورت Live هست یا قبلا ضبط شده؟؟؟
فکر میکنم Adobe Media Server برای کار شما مفید باشد.
میشه برام لینک دانلودشو بزاری ؟ من میخوام یک فیلم رو ( زنده نه ) تو سایت پخش کنم که کاربری نتونه عقب یا جلو ببره ، اگر هم استاپ کرد از تایم فیلم بگزره مثل اینکه طرف بزنه یک کنال دیگه تو تلویزیون
-
-
August 3rd, 2014, 21:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali_yas19
میشه برام لینک دانلودشو بزاری ؟ من میخوام یک فیلم رو ( زنده نه ) تو سایت پخش کنم که کاربری نتونه عقب یا جلو ببره ، اگر هم استاپ کرد از تایم فیلم بگزره مثل اینکه طرف بزنه یک کنال دیگه تو تلویزیون
برای Windows :::
Adobe.Media.Server.Extended…rar (151,49 MB) - uploaded.net
برای Linux :::
Adobe.Media.Server.Extended…rar (241,65 MB) - uploaded.net
این نرم افزار در زمینه Live Streaming بسیار بسیار قوی است. باید به راهنماهایی که از این نرم افزار در سایت Adobe هست مراجعه کنید و شاید بتوانید به خواسته تان برسید.
اما تا آنجایی که میدانم تنها راه برای عدم جلو و عقب کردن فیلم همان Live Streaming می باشد که دوست عزیزمان، جناب TebyanHost نیز به آن اشاره فرمودند.
-
-
August 2nd, 2016, 20:22

نوشته اصلی توسط
ali_yas19
سلام
دوستان من مدتی هست که دنبال سیستمی هستم که بشه تو سایت تلویزیون انلاین قرار داد ، مثلا ما براش مشخص کنیم که یک فیلم رو در ساعت فلان پخش کنه بدون اینکه کاربر بتونه اونو استاپ کنه یا عقب جلو ببره و کلا ثابت باشه ، این امکان رو سرچ کردم ولی چزیی پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید این مشکل رو .
میتونید از IIS Media Service استفاده کنید. باید روی ویندوز سرور نصب بشه و تنظیمش کنید که فلان فایل صوتی/تصویری رو به صورت Broadcast پخش کنه. به شما یه لینک میده که میتونید در افزونههای نمایش ویدئو قرار بدید یا اینکه اون لینک رو به کاربر بدید و کاربر با استفاده از Window Media Player فیلم شمار رو ببینه. چون از حالت Broadcast استفاده کردید، کاربر اصلاً نمیتونه جلو/عقب یا توقف بده.
-
-
August 2nd, 2016, 21:56
عضو انجمن
با سلام
بستگی به نوع پخش و مشخصات سخت افزاری سرورتون داره
اما پیشنهاد می کنم لایسنس ادوبی استریمینگ بگیرید و خیال خودتون رو راحت کنید
در خصوص کارتون و سرورتون بیشتر توضیح بدید تا راهنمایی های بهتری صورت پذیرد
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
02166359898 - 09122830795