-
July 20th, 2014, 02:26
عضو جدید
سرور مجازی انگلستان با 40 درصد تخفیف دائمی#شروع قیمت از 6 هزار تومان#تضمین اپتایم و پرداخت جریمه در صورت قطعی{ایستگاه آبی}
ویرایش توسط BlueStation : July 20th, 2014 در ساعت 16:20
گروه میزبانی ایستگاه آبی ارائه دهنده راهکاری های اینترنتی با شماره ثبت : ((در حال ثبت))
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی گروه میزبانی ایستگاه آبی به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
-
تعداد تشکر ها ازBlueStation به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2014 02:26
# ADS
-
July 26th, 2014, 15:47
عضو جدید
پاسخ : سرور مجازی انگلستان با 40 درصد تخفیف دائمی#شروع قیمت از 6 هزار تومان#تضمین اپتایم و پرداخت جریمه در صورت قطعی{ایستگاه آبی}
باسلام
مشکل سرور تا دقایقی دیگر برطرف میشود.
گروه میزبانی ایستگاه آبی ارائه دهنده راهکاری های اینترنتی با شماره ثبت : ((در حال ثبت))
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی گروه میزبانی ایستگاه آبی به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
-
-
July 31st, 2014, 20:52
پاسخ : سرور مجازی انگلستان با 40 درصد تخفیف دائمی#شروع قیمت از 6 هزار تومان#تضمین اپتایم و پرداخت جریمه در صورت قطعی{ایستگاه آبی}
اقا کسی از این سایت شماره تماس نداره ؟
من 2 روز پیش سرورم دچار مشکل شد تیکت زدم 6 ساعت بعدش گفتن برطرف شده تا الان که پست دادم مشکل برطرف نشده ! منم نیاز شدید دارم به سرور !
سایت که شماره تماس ندارن توش تیکت هم که به امون خدا معلوم نیست کی بیان جواب بدن.. چجوری 24 ساعت 7روز هفته نوشتن !
- - - Updated - - -
هیچ کسی اینجا از اینشون شماره تماس نداره ؟ چجوری دارن تویه سایت شما فعالیت میکنند و بازار کار راه انداختن !
- - - Updated - - -
کسی از اینا سرویس داره که تیکت گداشته باشه ! میخوام ببینم جواب شمارو هم دادن یا نه..
از مدیران محترم کسی راه ارتباطی با اینا نداره ؟
ما احتیاج شدید به سرور داریم اینها هم انگار دسته جمعی رفتن مسافرت..
ویرایش توسط jadogar : July 31st, 2014 در ساعت 10:46
-
تعداد تشکر ها از jadogar به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2014, 21:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jadogar
اقا کسی از این سایت شماره تماس نداره ؟
من 2 روز پیش سرورم دچار مشکل شد تیکت زدم 6 ساعت بعدش گفتن برطرف شده تا الان که پست دادم مشکل برطرف نشده ! منم نیاز شدید دارم به سرور !
سایت که شماره تماس ندارن توش تیکت هم که به امون خدا معلوم نیست کی بیان جواب بدن.. چجوری 24 ساعت 7روز هفته نوشتن !
- - - Updated - - -
هیچ کسی اینجا از اینشون شماره تماس نداره ؟ چجوری دارن تویه سایت شما فعالیت میکنند و بازار کار راه انداختن !
- - - Updated - - -
کسی از اینا سرویس داره که تیکت گداشته باشه ! میخوام ببینم جواب شمارو هم دادن یا نه..
از مدیران محترم کسی راه ارتباطی با اینا نداره ؟
ما احتیاج شدید به سرور داریم اینها هم انگار دسته جمعی رفتن مسافرت..
سلام
ما چندین سرور از ایشون داریم و تا بحال مشکلی نبوده !
پیشنهاد میکنم تنها از طریق تیکت پیگیری کنید
طبق تجربه ای که داشتم شب بیشتر انلاین میشن
-
-
July 31st, 2014, 21:56
سلام
شرکت هستین؟ نماد دارید؟
-
-
August 1st, 2014, 08:21
برادر من الان 3 روزه کسی جواب نداده چه پشتیبانیه !!
من که نمیتونم هزار تا کار و.. ول کنم بشینم ببینم ایشون کی lمیتونه بیاد جواب تیکت بده !
ویرایش توسط jadogar : August 3rd, 2014 در ساعت 12:11
-
-
August 2nd, 2014, 12:38
عضو جدید
باسلام
با عرض پوزش از تمامی مشتریان عزیز
متاسفانه اینترنت منطقه قطع شده بود.
تمامی تیکت ها پاسخ داده شد.
[پشتیبانی
تیکت] با
-
تعداد تشکر ها از BlueStation به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2014, 12:09
با تشکر از ایشون..BlueStation
تشریف اوردن و بابت تاخیرشون افزایش موجودی دادند.
به امید اینده بهتر
-
-
August 4th, 2014, 14:52
سلام سرور ها قطع شدن ... سایت هم بالا نمیاد مشکل چیه؟
-
تعداد تشکر ها از mehranp به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2014, 15:21
نماینده رسمی اینترنت مخابرات استان خراسان رضوی
:: ثبت نام :: تمدید :: جحم اضافه ::
به صورت لحظه ای
http://adsl-khorasan.ir
-
تعداد تشکر ها از behzad_20052006 به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2014, 15:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jadogar
با تشکر از ایشون..
BlueStation
تشریف اوردن و بابت تاخیرشون افزایش موجودی دادند.
به امید اینده بهتر
سرور های ما هم دان شدند
-