من نظرم اول رو وردپرس مالتی یوزر هست. دامنه هم دارم واسه راه انداختنش.
اگه سیستم شما مزیت قابل توجهی داره اعلام کنید تا بررسی بشه.
من نظرم اول رو وردپرس مالتی یوزر هست. دامنه هم دارم واسه راه انداختنش.
اگه سیستم شما مزیت قابل توجهی داره اعلام کنید تا بررسی بشه.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
سلام شاید این حرف من درست نباشه ولی یکی هست که اسکریپت سایت های زیر رو میفروشه با پشتیبانی کامل. اگر خواستید پ.خ بدید ای دی و ... طرف رو بفرستم براتون .
وبلاگ دهی بلاگفا ، میهن بلاگ ، سونا بلاگ با پشتیبانی کامل.
ویرایش توسط AftabHosting : June 12th, 2010 در ساعت 19:45 دلیل: درست کردن ویرایش پ.خ
این سیستم هم موجوده!
در کل میخوام بگم ! اسکریپت زیاد دارم! ولی این چند وقته خرید بلاگدهی و راه اندازی سیستم وبلاگ دهی زیاد شده به نظر من فایده نداره همچین سیستمی رو راه بندازید! این همه سرویس تو نت هست گیردادید به وبلاگدهی ! به نظر من تا زمانی که بلاگفا و میهن بلاگ و .... هستند سیستم های دیگه حرفی واسه گفتن ندارند... هرچقدر هم سعی کنید بلاگ فا و میهن بلاگ جا افتادند!
مخصوصا که شما میخوای با یک سیستم نال شده یا کپی شده از اینو اون بیای راه بندازی! زمانی میتونید درآمد خوبی داشته باشید که سرویسی متمایز از دیگر رقبا ارائه بدید!
نخیر دوست من اینو اینجا ساختن:اگر اشتباه نکنم آقای محمد رضا پورسلطان (دی مارکت)این رو نوشتن!
سیستم وبلاگ دهی بلاگ نوین - طراحی و ساخت سایت وبلاگدهی ایران وب سرویس
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
نخیر دوست من اینو اینجا ساختن:اگر اشتباه نکنم آقای محمد رضا پورسلطان (دی مارکت)این رو نوشتن!
سیستم وبلاگ دهی بلاگ نوین - طراحی و ساخت سایت وبلاگدهی ایران وب سرویس
اگه بخواید میتونم براتون بنویسم ! یه چیزی ساده یا یه چیزی خیلی حرفه ای به درخواست خودتون
برای اطلاع بیشتر با شماره تماس 09381161232 تماس بگیرید
با تشکر!
منم میتونم بسازم با هر امکاناتی که بخوای!
سلام
آقا اسکریپت وبلاگ دهی خواستی در خدمت هستیم امنیت ان هم عالی هست.
دمو: TITRBLOG :: Free Persian Weblog Service ::
اگر خواستی با آی دی من hamid_11605 در تماس باش.
بلاگ هاستر نيست؟سلام
آقا اسکریپت وبلاگ دهی خواستی در خدمت هستیم امنیت ان هم عالی هست.
دمو: TITRBLOG :: Free Persian Weblog Service ::
اگر خواستی با آی دی من hamid_11605 در تماس باش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)