-
June 12th, 2010, 17:37
عضو دائم
پاسخ : اسپانسری و مفتاد تومنی تعطیل!

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
علما به جایی نرسیدن ؟
نه نرسيد!!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
June 12th, 2010 17:37
# ADS
-
June 12th, 2010, 17:42
به نظر من مطرح کردن گزینه "برای ارتقاء کیفیت هاستینگ ایران مفید است! " هم جایز نیست !
بلکه ، فقط سوء استفاده می کنند ! به نظر من دادن تست هم به مشتری کار اشتباهی هست !
مشتری اگر مشتری هست مبلغ را واریز می کنه و از سرویس استفاده می کنه ! سرویس خوب نبود درخواست بازگشت وجه پرداختی میدهد !
-
-
June 26th, 2010, 19:27
علما به نتیجه ای نرسیدن ؟!
-
-
June 26th, 2010, 19:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
علما رفتن گل بچینن 
دیگه ببینید کار به جایی رسیده که طرف در کمال پر رویی و بی ادبی ، میاد درخواست 50 گیگابایت هاست اسپانسری میکنه !!!!!!!!!!!
در حالی که 500 نفر بازدید کننده نداره !
اگر 50 هزار بازدید داشت ، شاید می شد بهش فکر کرد (اونم شاید)
-
-
June 26th, 2010, 20:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
چه نتیجهای مهندس؟ بگیم از چقدر ارزون تر نمیشه فروخت و آفر داد؟ این قضیه بارها مطرح شده و هیچ وقت هم نتیجه منطقی و نهایی نشد ازش بگیریم. شما پیشنهادت رو درست و حسابی بگو تا ببینیم چه کنیم.
البته در مورد اسپانسری میشه قانون گذاشت که اسپانسری ممنوع (اینو من تو انجمن مدیران مطرح میکنم نتیجه رو اعلام میکنم)، چون اون دیگه ابهام نداره. ولی قیمت رو نمیشه به این راحتی روش عدد گذاشت.
-
تعداد تشکر ها ازMohsen به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2010, 20:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
RezaFH
علما رفتن گل بچینن
دیگه ببینید کار به جایی رسیده که طرف در کمال پر رویی و بی ادبی ، میاد درخواست 50 گیگابایت هاست اسپانسری میکنه !!!!!!!!!!!
در حالی که 500 نفر بازدید کننده نداره !
اگر 50 هزار بازدید داشت ، شاید می شد بهش فکر کرد (اونم شاید)
من نمیدونم چرا شماها حرص میخورید
مگر هرکی گفت عسل دهنش شیرین میشه بزار طرف هر روز بیاد خودش مچل کنه هی بگه فلان گیگ میخوام اسپانسر مجانی وقتی کسی محلش نزاشت طرف دمش روی کولش میزاره و میره پی کارش
به همن راحتی
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
June 26th, 2010, 20:59
عضو انجمن
این پیش نویس قانونها
1- هر گونه تقاضای اسپانسر و اعلام آمادگی برای اسپانسرینگ ممنوع است مگر برای سایتهای با بازدید بالای 2000 در روز.
2- هر گونه آفر دادن رایگان وی پی اس و هاست و ... ممنوع است. دوستان چنانچه در قالب طرح های تشویقی و متعارف قصد ارائه سرویس دارند میتوانند از تخفیف دادن استفاده نمایند و هر گونه اعلام سرویس رایگان ممنوع است.
نظرات تکمیلی رو بدین تا ببینیم بقیه مدیران هم نظرشون چیه.
-
تعداد تشکر ها ازMohsen به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2010, 23:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mohsen
این پیش نویس قانونها
1- هر گونه تقاضای اسپانسر و اعلام آمادگی برای اسپانسرینگ ممنوع است مگر برای سایتهای با بازدید بالای 2000 در روز.
2- هر گونه آفر دادن رایگان وی پی اس و هاست و ... ممنوع است. دوستان چنانچه در قالب طرح های تشویقی و متعارف قصد ارائه سرویس دارند میتوانند از تخفیف دادن استفاده نمایند و هر گونه اعلام سرویس رایگان ممنوع است.
نظرات تکمیلی رو بدین تا ببینیم بقیه مدیران هم نظرشون چیه.
2000 بازدید خیلی کمه ، آیا منظورتون 2000 آی پی هست که مثلا بشه 20000 بازدید ؟
-
-
June 26th, 2010, 23:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
سلام عیلکم و رحمت الله
پسر خوب 2000 آی پی اگر سایتی داشته باشه نیازی به اسپانسری نداره.. گرچه نمیدونم چرا بعضی سایتهای بزرگ هم اسپانسری میگیرن!!
-
-
June 27th, 2010, 00:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سلام عیلکم و رحمت الله
مشکلی نیست من یه نظر اولیه نوشتم، شما بفرمایید چقدر باشه بقیه هم نظر میدن تا به جمع بندی برسیم.
با این وجود همین 2هزار بازدید هم معنیش این هست که طرف تازه نمیخواد سایت بزنه اومده باشه اسپانسر بخواد!
حالا بازم نظرات تون رو بگید تا ببینیم نتیجه چی میشه.
-
تعداد تشکر ها از Mohsen به دلیل پست مفید