-
July 22nd, 2014, 23:59
ورژن php هاست ها
سلام، این اولین پست من توی انجمن هست، امیدوارم سوالاتم خیلی تکراری نباشه و قانونی رو زیر پا نذاشته باشه تا باعث ناراحتی شما دوستان نشه.
من 3 تا سوال دارم در مورد هاست های اشتراکی.
1 - چرا بیشتر هاست ها مثلا نت افراز، حتی هاست هایی که اشتراکی هم نیستند خیلی هاشون از PHP 5.3 نهایتا استفاده می کنن؟ دلیل خاصی داره؟ من با یک خارجی که صحبت می کردم باورش نمی شد! می گفت چه دلیلی می تونه داشته باشه که یه ورژن مال 5 سال پیش رو هنوز دارن استفاده می کنن. پشتیبانی هاست های ایرانی به من گفتن به لحاظ امنیتی ما به 5.4 ارتقا نمیدیم! خب این همه هاستینگ های دنیا که 5.4 کردن امنیت ندارن یعنی؟
2 - هاست قبلی من خیلی بد بود، توی هاست های قوی موجود کسی رو نتونستم پیدا کنم که هم PHP 5.4 داشته باشه و هم قیمتش مناسب من باشه. فکر می کنید اگر توی قسمت درخواست هاست درخواست کنم میتونم یه هاست خوب پیدا کنم که دردسر ترسیدن از پریدن فایل ها رو نداشته باشه؟ اینکه مجبور باشی هر شب خودت Backup بگیری چون فردا معلوم نیست چه بلایی سر هاست میاد...
3 - هاست قبلی من که گفتم خیلی بد بود، به خاطر CPU Usage بالا اکانت منو بست! میخواستم بدونم محدودیت 100 مگ CPU Usage چطوره؟ یعنی 100 مگ واسه یه سایت با قالب جوملا و یه سری Extension که روش نصب کردم کافیه؟ یا اینکه هاست بد بوده و 100 مگ خیلی کمه واسه یه سایت جوملا؟
پیشاپیش ممنون.
-
-
July 22nd, 2014 23:59
# ADS
-
July 23rd, 2014, 00:05
عضو جدید
پاسخ : ورژن php هاست ها
سلام
ما از نسخه 5.4 استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداریم و همه مشتری ها هم راضی هستن.
از لحاظ امنیتی هم تا حالا مشکلی نداشتیم.
گروه میزبانی ایستگاه آبی ارائه دهنده راهکاری های اینترنتی با شماره ثبت : ((در حال ثبت))
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی گروه میزبانی ایستگاه آبی به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
-
تعداد تشکر ها از BlueStation به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2014, 00:14
عضو انجمن
عزیز توجه کنید فعلا در حال حاضر بیشتر اسکریپت ها با php5.3 همخوانی دارند و به دلیل بروز نبودن اسکریپت ها مثل وردپرس ، که داره پیشت سر هم بروز میشه و با نسخه های جدید هماهنگ میشه نیستند.
برای همین اکثر هاستینگ ها از 5.3 استفاده میکنند.
شاید اسکریپت های همخوان با 5.4 انگشت شمار باشند.
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
تعداد تشکر ها ازmeysam021 به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2014, 00:19

نوشته اصلی توسط
meysam021
عزیز توجه کنید فعلا در حال حاضر بیشتر اسکریپت ها با php5.3 همخوانی دارند و به دلیل بروز نبودن اسکریپت ها مثل وردپرس ، که داره پیشت سر هم بروز میشه و با نسخه های جدید هماهنگ میشه نیستند.
برای همین اکثر هاستینگ ها از 5.3 استفاده میکنند.
شاید اسکریپت های همخوان با 5.4 انگشت شمار باشند.
در مورد Script هایی که ایرانی ها نوشتن با شما موافقم، متاسفانه ایرانی ها خیلی به روز نیستن. اما Script های روز دنیا معمولا یا اصلا با 5.3 کار نمی کنن، مثل چیزی که من توی سایتم دارم و طی صحبتی که با سازندش کردم اصلا برنامه ای نداره که با 5.3 همخوانیش بده، یا اینکه 5.3 رو ساپورت می کنن اما پیشنهاد می کنن که بهتره 5.4 استفاده بشه.
-
-
July 31st, 2014, 23:35
دوست عزیز راجبه سوالات شما باید بگم تمام ایرادات با یک مقدار هزینه و کانفیگ درست از طرف مدیریت هاستینگ حل میشه
مثلا در هاست سی پنل که ما ارائه میدیم طوری هست که کاربر خودش میتونه نسخه 4.4 تا آخرین نسخه ارائه شده php رو به سلیقه خودش و نیازش انتخاب کنه
در مورد cpu هم اگر کمی دقت کنید چون کنترل دقیق روی مصرف نیست و همگی از لینوکس معمولی استفاده میکنند در نتیجه فشاری که شما میاری به کل سیستم فشار میاد در صورتی که با استفاده از لینوکس کلود به راحتی هرچه استفاده کنید فقط مصرف از میزان اختصاص داده شده به شما خواهد بود و بن شدن در کار نیست
-
تعداد تشکر ها از oravis به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2014, 00:46
مهمترین دلیل عدم ارتقا به آخرین نسخه عدم سازگاری کامل است.
در هنگام کامپایل php برای کارایی بهتر نیاز است از برخی افزونه ها و ابزارها استفاده شود که برخی از آنها هنوز خود را با نسخه های جدید php همگام نکرده اند.
در وضعیت فعلی نسخه های 5.3.x بیشترین کارایی و سازگاری را دارند.
بزرگترین شرکت میزبانی دنیا ( hostgator ) در همین لحظه از php 5.3.3 استفاده می کند.
-
-
August 8th, 2014, 04:04
در حال حاضر 5.3 بیشترین سازگاری با اسکریپت های موجود را دارد.
یک نکته در مورد 5.3:
ورژن 5.3 تقریبا یکسال پیش توسعه امکاناتش پایان یافت و اخرین نسخه عمر توسعه این ورژن 5.3.27 بود ولی طبق گفته سایت رسمی php.net تا یکسال اپدیت امنیتی براش انجام میشد که در یکسال اخیر فقط یک اپدیت امنیتی براش لازم شد که نهایتا ورژن 5.3.28 اخرین ورژن از سری 5.3 هست این رو صرفا گفتم که بدانید نسخه ای که توسعه امکاناتش تمام میشه نسبت به نسخه های بالاتر نا امن نیست و اگر مشکل امنیتی داشته باشه اپدیت براش میاد و وقتی رسما از سایت php.net خارج بشه دیگه استفاده از این نسخه توصیه نمیشه مثل 5.2 که دیگه رسما رفت ...
ویرایش توسط ali2k : August 8th, 2014 در ساعت 04:16
-
-
August 8th, 2014, 04:33
عضو انجمن
با سلام
الان بیشتر هاست ها قابلیت تغییر ورژن PHP رو دارند برای هر کاربر
یعنی اگر شما اسکریپتی دارید که ورژن جدید PHP همخوانی داره می تونید از آخرین نسخه PHP استفاده کنید
دقیقاً در ادامه این موضوع هر سایت منابع اختصاصی خودش رو داره و به هیچ وجه بسته نخواهد شد
بطور مثال 1000 هرتز پردازنده داره و حق استفاده از تمام اون را داره ، حال اگر هرچه بیشتر مصرف داشته باشه سایت کندتر خواهد و باید منابع بیشتری خریداری کند ( اطلاعات بیشتر جستجو درباره Cloudlinux )
بک آپ گیری هم که بیشتر هاستینگ ها انجام می دهند ولی خود کاربر هم باید به فکر باشه
حداقل هفته ای یک بک آپ بگیره
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-
-
August 11th, 2014, 00:06
سلام .
ورژن پ اچ پيه ماهم 5.3 هست و هم 5.4 ولي من تا حالا هيچ گونه شكايتي از كاربرام نديدم در اين زمينه .
اگر از هاست هاي كلود استفاده كنيد بهتره چون اشتراكي نيست .
موفق باشيد
-
-
August 11th, 2014, 00:27
سلام وقت بخیر
اگر از هاست هاي كلود استفاده كنيد بهتره چون اشتراكي نيست .
براتون مقدور هست توضیح بیشتری در مورد اینکه هاست ابری ، اشتراکی نیست بدید؟
در مجموع تعریف شما از هاست ابری چه هست؟
چه زیر ساخت و بستری مدنظر شما هست تا فضایی را ابری بنامید؟
-