..::| بیش از یک دهه |::..
عزیز این سیاست کاری هست.
بله درج نمیکنند.
مثلا 10 تومان روی لایف تایم از شما سود میگیرند اما مطلع هستید که این لایف تایم تا سال 2038 میباشد ؟ و باید بیش از 20 سال شما را پشتیبانی کنند ؟ شما با 10 تومان 20 سال کار میکنید ؟
ما چنین چیزی ارائه نمیکنیم یا حدود 900 تا 1 میلیون میدهید و از دایرکت ادمین مستقیم لایف تایم تهیه میکنید که با این هزینه طبیعتا پشتیبانی هم با خود دایرکت ادمین هست و یک جا این همه ازتون پول گرفته یا اگر در پنل ما باشد و توقع پشتیبانی داشته باشید چنین هزینه بالایی لازم نیست و با توجه به هر سالتون که تمدید میکنید باید هزینه تمدید و نگهداری پرداخت شود و لایسنس به صورت :
191 هزار تومان سال اول و سالانه جهت تمدید 36 تومان میباشد.
(کاملا شفاف گفتم خدمتتون امیدوارم شک و شبهه ای نباشد.)
در مورد سالانه هم میتوانیم به شما سالانه 150 تومان ارائه کنیم. (ماهانه حدود 12500 در میاد براتون)
موفق باشید
با تشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
خیر منظورم کلی بود. (ولی ممکنه مثلا برخی افراد پشتیبانی نیاز نداشته باشند.) هر پنل و هر لایسنس رو با سیاست های متفاوت ارائه میدن ... انتخاب خیلی سخت میشه!
پشتیبانی لایسنس های شما توسط خودتان ارائه میشه یا مرجع اصلی؟ و اینکه شامل چه مواردی میشه؟
با تشکر
- - - Updated - - -
فکر کنم پیغام خصوصی دادن برام. ولی اون سایت خارجی مورد تایید هست؟
..::| بیش از یک دهه |::..
انتخاب با خودتون هست ولی من 7 سال هست ایشون رو میشناسم
این سایت هم خود هست ماهانه 12900 تومان میدند الان هم دارم ازشون صفحه اصلی پورتال - لایسنس دایرکت ادمین | سرور مجازی | هاست | دامنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)