-
July 29th, 2014, 19:52
عضو انجمن
پرداخت و خدمات ارزی پی پال + وب مانی
با عرض دورود خدمت تمامی دوستان تاپیک قبلی ما مورد بررسی هست و امکان ایجاد پست ندارد متاسفانه
http://www.webhostingtalk.ir/f172/19628/index12.html
.جهت پرداخت های یورو . هر چند روز یورو بافی مناسب به دستمون میرسه که باید سوال کنید .اما پرداخت های دلاری پی پال اکثرا با اکانت بسیار معتبر که بالغ بر 5000 در هفته موجودی داریم .
که ارسال send money به صورت معمولی و کارمزد و فی پی پال به عهده خریدار میباشد . پرداخت صورت حساب هم که بدون دردسر و مشکل پرداخت میشود
1- وب مانی در اکثرا مواقع موجودی داریم که فی مناسب انجام میشود .
2- درخواست کارت مجازی vcc مستر و ویزا الی جهت ویرفای اکانت های پی پال و مخصوصا اروپای 5 دلاری و غیره سه دلاری در عرض 24 الی 48 ساعت صادر و تقدیم میشود .
3 - کلیه پرداخت ها و صورت حساب های دیتا سنتر های مختلف انجام میشود.
4- ارائه لیسانس شرکت cpanel به صورت سیکل ( محاسبه) ماه میلادی به نرخ 13 دلار جهت سرور مجازی تقدیم میگردد.
YID : DGA_CO_IR
-
تعداد تشکر ها از DeltaGostar به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2014 19:52
# ADS
-
July 29th, 2014, 20:29
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت و خدمات ارزی پی پال + وب مانی
با سلام
دلار پی پال دارم و میخوام بفروشم در صورتیکه میخرین قیمت خرید رو برای من پ خ کنین
-
July 30th, 2014, 09:37
شرایط صدور ویزا کارت رو لطفا بفرستین برای من
-
-
July 30th, 2014, 17:47
عضو انجمن
سلام
قیمت 1 یورو پی پال رو بگید
بنده ماهی 3000 یورو حداقل پرداخت دارم !
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
-
August 3rd, 2014, 18:58
سلام، بنده 158 دلار پیپال دارم و میخوام بفروشم!
آیا خرید هم دارید ؟ از پیام خصوصی در ارتباط باشید...
-
-
August 7th, 2014, 20:28
سلام
شرایط صدور ویزا کارت رو لطفا برای من ارسال کنید
-
-
August 31st, 2014, 13:06
عضو انجمن
2k wmz - و 5000$ paypal با اکانت معتبر موجود است
- - - Updated - - -
25000$ پی پال موجود میباشد - ارسال فقط 5k به بالا انجام میشود . جهت دریافت به سند گیفت و مس پی .با یک درصد کارمزد انجام میشود
به عنوان مثال 1درصد 5000$ میشود 50$
5000$ به صورت های پرداخت های فاکتور و سند مانی معمولی انجام میشود
فی 3200
wmz 3260 - موجودی 2k
- - - Updated - - -
30.000$ پی پال موجود میباشد - ارسال به صورت گیفت و مس فقط 5k به بالا انجام میشود . جهت دریافت به سند گیفت و مس پی .با یک درصد کارمزد انجام میشود
9000$ به صورت های پرداخت های فاکتور و سند مانی معمولی انجام میشود
2K وب مانی موجود است
- - - Updated - - -
دلار پی پال موجود میباشد - ارسال به صورت گیفت و مس فقط 4k به بالا انجام میشود . .با یک درصد کارمزد انجام میشود
10.000$ به صورت های پرداخت های فاکتور و سند مانی معمولی انجام میشود با نرخ بسیار مناسب جهت همکاران (توافقی)
اکانت بیزنیس (شرکتی) در امارات با دریافت و پرداخت تراکنش بالای 50 هزار دلار در ماه (معتبر)
2K وب مانی موجود است
- - - Updated - - -
10.000$ به صورت های پرداخت های فاکتور و سند مانی معمولی انجام میشود با نرخ بسیار مناسب جهت همکاران (توافقی)
اکانت بیزنیس (شرکتی) در امارات با دریافت و پرداخت تراکنش بالای 50 هزار دلار در ماه (معتبر)
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
YID : DGA_CO_IR
-
-
September 2nd, 2014, 15:31
عضو جدید
با سلام
حدود 3000$ پی پال از یک سورس معتبر با قیمت مناسب جهت پرداخت انواع صورت حساب های شما و send money موجود میباشد.
دارنده حساب در استرالیا زندگی میکند و حساب کاملا معتبر بوده .
با تشکر
ايميل :iraitc(at)gmail.com
tell : 09177879986
-
تعداد تشکر ها از iraitc به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2014, 17:00
عضو انجمن
با سلام . با هماهنگی میتوانیم . مقدار مورد نظر جهت پرداخت استفاده و برای شما به ریال تبدیل کرد.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
قیمت 1 یورو پی پال رو بگید
بنده ماهی 3000 یورو حداقل پرداخت دارم !
یورو به نرخ روز است باید هماهنگ کنید . حدود 5 الی 7K یورو در هر ماه به دستمون میره که به صورت ارسال گروهی در یاهو به خریداران اطلاع رسانی میشود
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
با سلام
دلار پی پال دارم و میخوام بفروشم در صورتیکه میخرین قیمت خرید رو برای من پ خ کنین
خرید ما به گونه ای است که : ارسال از اکانت ویرفای شده و معتبر باشد و تضمین عدم بروز هر گونه مشکل داشته باشید / بعد از هر پرداخت و پیدا شدن مشتری(در همان روز) و در هر لحظه ریال به شما تقدیم میگردد.
با تشکر
-
-
September 23rd, 2014, 16:51
عضو انجمن
9000$ دلار فقط امروز با فی بسیار مناسب 3150 جهت ارسال و پرداخت صورت حساب به صورت یکجا موجود است . اکانت بیزنیس امارات . تقدیم به دوستان و همکاران
yd: Dga_co_ir
-