-
June 11th, 2010, 10:24
عضو دائم
پاسخ : اسپانسری و مفتاد تومنی تعطیل!

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
چیزی که شما میگید با چیزی که ما تو فروم دیدیم زمین تا آسمون فرق میکنه!
طرف هنوز سایتشو راه ننداخته 10 تا تاپیک میزنه که اسپانسر میخوام! آخه اسپانسر چی بشیم ؟!
طرف به smtp واسه ایمیل اسپم نیاز داره تاپیک میزنه که آهای ملت 2 گیگ هاست میخوام ولی باید 1 روز تستش کنم! تستشو که کرد (اسپم فرستاد) میگه نمیخوام!
و و و ...
فعلاً اپسانسری و هاست رایگان از فروم ورداشته بشه خیلی بهتره. هم به نفع وب هاستینگاست هم به نفع وب مسترا ...
برای اسپانسر شدن واسه تازه کاره باهاتون موافقم. سوء استفاده می کنند خیلی ها!
هاست رایگان هم تو اینترنت فراوان پیدا میشه و اکثر اونا قابلیت اضاقه کردن دامین رو دارن پس درخواست هاست رایگان از فروشندگان هاست غیر منطقی هست.
موارد اینچنینی ترجیحا در سایت و یا انجمن جداگانه مطرح بشه بهتره.
-
-
June 11th, 2010 10:24
# ADS
-
June 11th, 2010, 12:39
اصلا به نظرم باید کلا اسپانسرینگ در این سایت ورداشته بشه ... با عقل و منطق جور در نمیاد . کسی که به این افراد هاست رایگان میده نشون از بی کیفیتی سرویسه خودش میده ...
چیزی غیر از این نیست . خودش با زبون بی زبونیمیگه من 1 گیگ هاست نامحدود واسه اسپانسر شدن به شما میدم در صورتیکه پیج رنک اون فرد نیم هم نیست چه برسه که اصلا پر بازدید باشه ... فقط نشون بی کیفیتی سرویس هاستینگ هست ... مگر این که فروشنده توسط معجزات الهی به دیتا سنتر هیچ وقت هیچ پولی بابت سرور نده که این هم با عقل جور درنمیاد .
اسپانسرینگ خوبه چیز بدی نیست ..ولی این جا و اینطوری نباید باشه ... از فردا هرکسی هاست میخواد میاد اینجا طلب میکنه ... اینجا میشه سقاخونه ...
مثل این میمونه شرکت کوکاکولا بیاد اسپانسر تیم دسته سومی قالپاق سازی جاده قزوین بشه ... مشخصه باید اسپانسر رئال باشه تا قالپاق سازی ...
-
تعداد تشکر ها ازDoublex به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2010, 12:41
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2010, 16:24
عضو انجمن
منم با این حرف موافقم که اسپانسری بعضی سایتها نه تنها بد نیست بلکه مفید هم خواهد بود. مثلا سایت winbeta که یک سایت شخصیه ولی قبلا اسپانسری هاست داشت .اینطوری هزینه ی کمتری به گردانندگان سایت تحمیل میشد و اونها با فراغ باز مطالب رو بروز رسانی میکردن. هم سایت مطالب مفیدی ارائه میکرد (و ارائه میکنه) هم اینکه برای اسپانسرش هم تبلیغ میشد. این قبیل حرکات پسندیده بوده و هست. نه اینکه هر سایتی رو پشتیبانی کنید باید هدفتون یک دور اندیشی درش باشه .
-
-
June 11th, 2010, 21:32
من موافقم هاستینگ رایگان همون مترادف هاستینگ موقت
-
-
June 11th, 2010, 21:35
82.22% موافق!
وحید یالا تصویبش کن
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2010, 03:24
دوستان بنده به عنوان یه عضو کوچیک از جامعه ی وب هاستینگ (اگه بپذیرید :دی) میگم که با کلیه ی فرمایشات دوستان موافقم.
فقط یه چیزی.
مثلا یکی تازه کار هست و یه سرور گرفته با 4 گیگ رم و ... خلاصه 250 گیگ هاست داره که 200 تاش خالیه و 4 ترابایت هم پهنای باند خالی داره.
حالا یه نفر میخواد سایت بزنه. سایت پر بازدید (که پس از یه مدت پربازدید میشه) ، ما بیایم هاستینگ بهش بدیم به صورت اسپانسری. اینجوری هم بده؟ نشونه ی ضعف سرور هست؟
خوب طرف کلی از سرورش خالیه! هزینه رو باید بده به هر حال! حالا این پر باشه یا نه! به نظرتون اینم بده؟
پ ن : بچه ها کسی میدونه اگه بخوان به فروش چیز پی ان گیر بدن و بگیرن چی کار میکنن؟
-
-
June 12th, 2010, 03:42
مثلا یکی تازه کار هست و یه سرور گرفته با 4 گیگ رم و ... خلاصه 250 گیگ هاست داره که 200 تاش خالیه و 4 ترابایت هم پهنای باند خالی داره.
حالا یه نفر میخواد سایت بزنه. سایت پر بازدید (که پس از یه مدت پربازدید میشه) ، ما بیایم هاستینگ بهش بدیم به صورت اسپانسری. اینجوری هم بده؟ نشونه ی ضعف سرور هست؟
خوب طرف کلی از سرورش خالیه! هزینه رو باید بده به هر حال! حالا این پر باشه یا نه! به نظرتون اینم بده؟
اصل کاری هارد نیست که ؟! 
من الان یه سرور گرفتم واسه سایتای خودم، بگو چون 90%ـش خالیه بیام به این و اون هاست مفتی بدم ؟ 
وب سرور - امنیت - پورت - ... هم مهمه 
پ ن : بچه ها کسی میدونه اگه بخوان به فروش چیز پی ان گیر بدن و بگیرن چی کار میکنن؟
همچینی میکنن پاچت که ...
+ سرور ***ـت جا خالی داره، چرا اسپانسری نمیدی ؟!
-
-
June 12th, 2010, 04:33
بابا جان مثال زدم!
شرمنده! با خوردم بودم :دی
========
چیز پی ان پول بالاش میره :دی
-
-
June 12th, 2010, 14:17