سلام
آقا من معنی کلی رسپانسیو رو میدونم.
منتها میخوام بدونم برای اینکه یه قالب رسپانسیو طراحی کنم باید بخش رسپانسیو براش تو psd بزنم یا اینکه با استفاده از کدنویسی میشه همون قالب رو به طور کامل رسپانسیو کرد؟
سلام
آقا من معنی کلی رسپانسیو رو میدونم.
منتها میخوام بدونم برای اینکه یه قالب رسپانسیو طراحی کنم باید بخش رسپانسیو براش تو psd بزنم یا اینکه با استفاده از کدنویسی میشه همون قالب رو به طور کامل رسپانسیو کرد؟
درود
ببینید
رسپانسیو یعنی اینکه وب شما در گوشی و تبلت ایپد و... قابل مشاهده باشد که معمولا برای نسخه های وبایل و تبلت قسمت هایی رو حذف می کنند مثل سایدبار و...
حال اگر شما می خواهید قالبی رو رسپانسیو کنید باید با استفاده از کدنویسی برای نمایشگر های مختلف قالب رو واکنش گرا کنید که کار زیاد دشواری نیست
سلام
داخل کدنویسی انجام میشه
کاربردش اینه که وقتی با دستگاه های دیگه غیر ار کامپیوتر مانند موبایل یا تبلت به سایتتون وارد میشن
سایت واکنش گرا بوده و به سایز صفحه نمایش اون دستگاه در میاد و قالب به هم نمیریزه به عبارت دیگه قالب در تمامی دستگاه ها قابل استفاده خواهد بود
شرکت پرتو داده امن به شماره ثبت 2324 و شناسه ملی 14003975440
http://amniran.org شماره تماس: 02833699741-09367971313 ایدی یاهو: amniran1
با استفاده از CSs رسپونسیو میشه بصورتی که المنتهای مورد نظرو با توجه به عرض صفحه تغییر میدن
نمونه برای 2 عرض صفحه
@media (min-width: 768px) and (max-width: 979px) {
.hidden-desktop {
display: inherit !important; }
- - - Updated - - -
با استفاده از CSs رسپونسیو میشه بصورتی که المنتهای مورد نظرو با توجه به عرض صفحه تغییر میدن
نمونه برای 2 عرض صفحه
@media (min-width: 768px) and (max-width: 979px) {
.hidden-desktop {
display: inherit !important; }
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
اونوقت هزینه یک رسپانسیو درست و حسابی چنده؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)