در حقیقت نمیشه گفت مقصر کی هست . چون امکان داره این ویروس از طریق خودتون به هاست انتقال داده شده باشه و یا اینکه از سایت های دیگه روی سرور منتقل شده به سایت شما ....
بک اپ هفتگی هم دیگه بستگی به کیفیت و خدمات هاستینگ مربوطه داره . ( شما کجا میزبانی میشید در حال حاضر ؟ )
منم تو این جریانات 3 تا سرور عوض کردم ولی بازم مشکل پیش اومد . سیستم خودمم که کامل کامل اسکن شده و بدون مشکل بود . حالا دوباره چرا این طور شد رو خدا میدونه . که بهتر است بزاریم به حساب همون تشخیص اشتباه نرم افزار . چون اخرشم نفهمیدیم مشکل از کجا بود و چرا و ....
حتی من با چندت ا از متخصص های امنیتی هم صحبت کردم ولی چیزی دستگیرشون نشد که نشد !
تو این شرایط که نه نرم افزار میتونه بگه مشکل کجاس چون نمیتونه تشخیص بده ویروس رو , نه متخصص امنیتی میتونه بگه جریان چیه , و همه چیز هم از نظر امنیتی اوکی هست , دیگه به کجا میشه شک کرد و بررسی کرد ؟ اونجاهایی هم که شما گفتین رو من چک کردم هیچ اثری از اون چیزایی که شما گفتین وجود نداشت .
همیشه سعی کنید جای معتبر و مطمین از همه لحاظ میزبانی بشید . حتی اگر قراره خیلی بیشتر پول بدید . البته اگر سایتتون براتون ارزش داشته باشه .
یا علی