از پاسخ هاتون ممنونم ...
جناب viva : من توهم نزدم .. تمام دلایل رو اوردم ، منطقی نتیجه گرفتم .. و از دوستان خواستم تجربه ای دارن بگن .. همین .. و معترض اینکه کسانی زرنگ تر از من هستن ، نیستم .. تمام سوال من اینه : " چرا هر چهار تا دامنه ، همون یک نفر ثبت کرده " ؟
دامنه هایی که آزاد میشن ، دقیقاً ساعت 12 بامداد شروع میشه .. و من همون موقع توسط ایران هاست درخواست دادم .. پولش رو هم واریز کردم .. و در پنل ایران هاست اومد .. اما هویز که می گرفتم ، آزاد بود .. تا صبح .. که کارمندای ایرنیک بیان و " دستی" تایید کنن !!!
چون مطمئن نیستم ، نمیتونم دامنه ها رو اعلام کنم .. چون طرف ممکنه واقعاً "بچه زرنگ" باشه .... و رانتی در کار نباشه ..
جناب Metalik : شما از زندگی لذت می برید .. چون انسان بسیااااار خوش بینی هستید .. و من غبطه می خورم .. کاش من هم اینهمه بدبین نبودم .. احتمالاً شما زمانی به چیزی شک میکنید که همه ادله ( بصورت کاغذی ) براتون مهیا باشه و طرف اقرار شفاهی و کتبی کنه ..
جناب itnet : اجازه بدید فرمایش شما رو تصحیح کنم :
کسایی هم که تو ایرنیک نشستن حق دارن دامنه های دلخواهشون رو ثبت کنن و شما نمیتوانید تهمتی به آنها بزنید!!!
کسایی هم که تو ایرنیک نشستن ( حق ندارن ) اما میتونن ، دامنه های دلخواهشون رو ثبت کنن و شما می تونید تهمتی به آنها بزنید اما این حق رو ندارید !!!
و البته که حق ندارم ، چون در اولش هم گفتم ، تهمت نمی زنم .. فقط حدس میزنم ..
با سپاس از همه دوستان