-
July 28th, 2014, 00:16
نویسندگی برای کلیه سایت های سینمایی(دانلود , خبرگذاری) + آشنایی با زبان انگلیسی + ارسال مطلب اختصاصی
من خودم هم سایت دانلود فیلمو سریال داشتم و هم سایت اخبار سینمایی و کاملا با این روند آشنام
برای سایت های خبرگذاری سینما:
با زیان آشنام و میتونم اخبار و نقد و مقاله ترجمه کنم
خودم میتونم نقد و مقاله بنویسم
برای سایت های دانلود:
میتونم خلاصه داستان رو خودم بنویسم نه کپی
با vps اشنام
اشنا با سیستم های مدریت محتوابرای اینکار مبلغ آنچنان زیادی نمیخوام چون کلا با سینما و فیلم حال می کنم
در صورت نیاز به نویسنده ، به من ایمیل بزنید و یا در همین تاپیک اعلام کنین تا در تماس باشیم
nima_htc@yahoo.com
-
-
July 28th, 2014 00:16
# ADS
-
July 28th, 2014, 00:26
عضو انجمن
پاسخ : نویسندگی برای کلیه سایت های سینمایی(دانلود , خبرگذاری) + آشنایی با زبان انگلیسی + ارسال مطلب اختصاصی
تعرفه تو چقدره؟
با ای من در تماس باشید
id: oscarmov
-
-
August 2nd, 2014, 00:13
پاسخ : نویسندگی برای کلیه سایت های سینمایی(دانلود , خبرگذاری) + آشنایی با زبان انگلیسی + ارسال مطلب اختصاصی
Up...
- - - Updated - - -
برو بالا....
- - - Updated - - -
اپدیت
- - - Updated - - -
Up...
- - - Updated - - -
up...
-
-
August 2nd, 2014, 10:57
عضو دائم
اگر بخوای بری خبر از خبرگزاری های ورزشی بگیری و یه ویرایش کنی و خلاصه کنی(متن رو بخون ! هرچی فهمیدی بنویس!) هر مطلب چند میگیری؟
-
-
August 4th, 2014, 12:21
نوشته اصلی توسط
jahromweb
اگر بخوای بری خبر از خبرگزاری های ورزشی بگیری و یه ویرایش کنی و خلاصه کنی(متن رو بخون ! هرچی فهمیدی بنویس!) هر مطلب چند میگیری؟
برای شما ارسال شد
- - - Updated - - -
up...
- - - Updated - - -
up...
-
-
August 4th, 2014, 12:33
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
nima1220
من خودم هم سایت دانلود فیلمو سریال داشتم و هم سایت اخبار سینمایی و کاملا با این روند آشنام
برای سایت های خبرگذاری سینما:
با زیان آشنام و میتونم اخبار و نقد و مقاله ترجمه کنم
خودم میتونم نقد و مقاله بنویسم
برای سایت های دانلود:
میتونم خلاصه داستان رو خودم بنویسم نه کپی
با vps اشنام
اشنا با سیستم های مدریت محتوابرای اینکار مبلغ آنچنان زیادی نمیخوام چون کلا با سینما و فیلم حال می کنم
در صورت نیاز به نویسنده ، به من ایمیل بزنید و یا در همین تاپیک اعلام کنین تا در تماس باشیم
nima_htc@yahoo.com
سلام
لطفا اطلاعات تماس را برای ما ارسال کنید
با تشکر
-
-
August 10th, 2014, 10:22
نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
لطفا اطلاعات تماس را برای ما ارسال کنید
با تشکر
س.برای شما ارسال شد
- - - Updated - - -
up...
- - - Updated - - -
بالا...
-
-
August 10th, 2014, 10:33
برای سایت تفریحی و سبک زندگی میتونید مطلب تخصصی بنویسید؟
-
-
August 11th, 2014, 10:07
نوشته اصلی توسط
mdcnet
برای سایت تفریحی و سبک زندگی میتونید مطلب تخصصی بنویسید؟
خیر دوست عزیز مگر اینکه برای سایتتون مطالب سینمایی یا عکس بازیگران و ... بخواین
-
-
December 6th, 2014, 22:07
عضو انجمن
برای دانلود انیمیشن مستند و ... چند میزنی؟
-