نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: fdc سرسام آور شده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iranwebwork آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    134
    تشکر تشکر شده 
    273
    تشکر شده در
    161 پست

پیش فرض پاسخ : fdc سرسام آور شده

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    آقا بیخیال این اف دی سی بشید !!! (دنورش البته)
    خودتونو الکی به زحمت نندازید!
    آبرو حیثیت نمونده واسمون!
    ماجراهایی دارم با این اف دی سی که ...... .
    در کل به نظر من هر کس ازش سرور داره بپره بیاد بیرون به نفعشه! اولیش هم خودمم تا چند روز دیگه میپرم بیرون!
    حال دیگه خودتون میدونید! از من گفتن بود( از چند روز قبل عید تا حالا ازش سرور دارم یک روز خوش نداشتم!)
    البته به غیر موارد ی که مشکل از نتورک بود، اکثر قطعی هات واسه لود بالا و داون شدن آپاچی بود ( البته منکر بد بودن نتورک نمیشم)

---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط iam نمایش پست ها
    یک و نیم ماهه اینجام از همون روز اول دان تایم و قر و قاطی شدن شبکه شروع شد

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

این واسه مشکله دیروز بود جالبه سروراش ups ندارن

There was an electrical problem that affected about 200 machines at our Denver facility.

The problem was caused by an explosion at local utility company's substation http://www.latimes.com/news/nationwo...,5461782.story

Our facility power have failed over instantly to the secondary substation.

Some of the servers on non UPS shelves have power cycled. Most of the machines came back automatically however some machines needed manual power on or or file system check.

If you are experiencing any issues with your server, please contact our helpdesk

we apologize about any inconvenience

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

Sales dept. in the CRM has been instructed to start generating list of people interested in UPS ( probably $10/month or $50 one time fee). We will be sending out the offer over the email later on today
    البته این واسه 1 ماه پیش بود. این سری دداس کل نتورکشه خاک بر سرا نمیتون یه نتورک و نمیج کنن. تل نت بدن از همینجا همه چیز و درست کنم :دی
    I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance

2. تعداد تشکر ها از iranwebwork به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)