-
July 26th, 2014, 20:06
پاسخ : پرسش از دوستان با تجربه و فنی کار در زمینه سرور اختصاصی

نوشته اصلی توسط
vatanniaz
دوست عزیز بازدید بالای 30-40 هزار آی پی در روز و 500 تا 1000 آنلاین همزمان هستش و در حال افزایش هست اسکریپت هم phpfox نسخه 3.7 هست به نظر شما سرور با این مشخصات جوابگو هست؟!! از تمامی cache ها هم استفاده شده ولی لود هنوز بالا میره توی ساعات اوج بازدید . یعنی ارتقا سرور مشکل ما را رفع نمیکند؟
Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1270 v3 @ 3.50GHz
32gb ram
هاردمون هم ssd هست با raid نرم افزاری البته
پورت هم 1 گیگ شیر هست تا 200 مگ تا گارانتی شده
من میخوام بیشترین سرعت و بازدهی را داشته باشم لطفا به سوالات بالا جولب بدید که کدام عامل توی سرعت بیشتر و لود پایینتر سی پی یو تاثیر بیشتری داره اسکریپتمون هم phpfox جدید هست !
.
همانطور که در پست قبلی ذکر کرده ام سرور ex40-ssd برای شما مناسب خواهد بود و 100درصد در صورت کانفیگ مناسب برای php و nginx به بهترین performance خواهید رسید.
سایت شما نیاز چندانی به پورت بالا ندارد و بیشتر استفاده از دیتابیس و php سرور و i/o هارد را دارد.
-
-
July 26th, 2014 20:06
# ADS
-
July 26th, 2014, 20:18

نوشته اصلی توسط
Zagrio.com
سلام
سایتی را میزبانی می کنیم که بیش از 100 هزار IP در روز بازدید دارد اما با منابع کمتری به نسبت شما سرور به هیچ وجه Overload نمی کند.
ارتقا سرور برای سایت شما مسکن است اما راه علاج نیست
Raid برای سرعت سرویس شما تاثیر گذار نیست. مگر در صورت استفاده از Raid0 که در این صورت امکان از دست رفتن اطلاعات برای شما هست.
ارتقا CPU و SSD به بهبود سرویس شما کمک می کند.
سرعت پورت شما به نظر مناسب می رسد و به نظر من نیاز به ارتقا ندارد.
به گفته دوستان بررسی کنید حداقل کدام بخش از اسکریپت شما منابع زیادی مصرف می کند، نسبت به اصلاح آن اقدام نمائید.
با سپاس
البته اسکریپت با اسکریپت متفاوت هست شما احتمالا اسکریپت بهینه استفاده میکنید.
اما phpfox با این میزان بازدید جواب نمیده با این سرور یا باید phpfox را تغییرات بدیم که ورژن 3.7 هست و کدش فکرنکنم خیلی مشکل داشته باشه !
یا مشکل از کانفیگ هست یا باید ارتقاء بدیم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
همانطور که در پست قبلی ذکر کرده ام سرور ex40-ssd برای شما مناسب خواهد بود و 100درصد در صورت کانفیگ مناسب برای php و nginx به بهترین performance خواهید رسید.
سایت شما نیاز چندانی به پورت بالا ندارد و بیشتر استفاده از دیتابیس و php سرور و i/o هارد را دارد.
تشکر از توضیحات شما.الانم از ssd استفاده میشه با raid0 و عملکرد را نسبت به قبل بهتر کرده ! ولی چند سایت دیگر هم روی این سرور هست ولی فشار اصلی مال همین phpfox هست.
در مورد پورت هم اینم عرض کنم که روزانه 1.5 گیگ فقط فایل به هارد اضافه میشه از قبیل تصاویر و موزیک و غیره و سایت پخش آنلاین موزیک هم داره و این بهبودش فکر کنم به پورت هم مربوط باشه برای پخش آنلاین موزیک و ...
ترافیک ماهیانه هم چیزی در حدود 1.5 ترابایت مصرف داریم.
پس باید ارتقاء بدم در هر صورت درسته؟ من میخوام از ovh تهیه کنم 8 هسته ای. ovh بهتر نیست؟
ویرایش توسط vatanniaz : July 26th, 2014 در ساعت 20:27
دلیل: اصلاح توضیحات
-
-
July 26th, 2014, 20:25

نوشته اصلی توسط
vatanniaz
تشکر از توضیحات شما.الانم از ssd استفاده میشه با raid0 و عملکرد را نسبت به قبل بهتر کرده ! ولی چند سایت دیگر هم روی این سرور هست ولی فشار اصلی مال همین phpfox هست.
پس باید ارتقاء بدم در هر صورت درسته؟ من میخوام از ovh تهیه کنم 8 هسته ای. Ovh بهتر نیست؟
لینک سروری که مد نظر شماست در ovh رو برای بنده پ.خ کنید.
ماهانه چقدر می تونید هزینه کنید؟ اگر حدود 400 هزار تومان می توانید بهترین سرور رو خریداری کنید.
-
-
July 26th, 2014, 20:36

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
لینک سروری که مد نظر شماست در ovh رو برای بنده پ.خ کنید.
ماهانه چقدر می تونید هزینه کنید؟ اگر حدود 400 هزار تومان می توانید بهترین سرور رو خریداری کنید.
من الان PX70-SSD دارم اما ظاهرا جوابگو کار ما نیست ماهی همین حدود 430 دارم میدم. تا ماهی 1 تومن هم میتونم هزینه کنم اما میخوام بهترین performance را تا حد ممکن کمترین هزینه داشته باشم همه سایت هام هم رو همین سرور باشه از لحاظ حمله هم خیالم راحت باشه تا مدتی چون سایت ها همه در حال رشد هستن میخوام تا مدتی خیالم راحت باشه و سرور جوابگو باشه !
الان این سرور مد نظر بنده هست
Enterprise MG-128 dedicated server - OVH
-
-
July 26th, 2014, 20:50

نوشته اصلی توسط
vatanniaz
من الان
PX70-SSD دارم اما ظاهرا جوابگو کار ما نیست ماهی همین حدود 430 دارم میدم. تا ماهی 1 تومن هم میتونم هزینه کنم اما میخوام بهترین performance را تا حد ممکن کمترین هزینه داشته باشم همه سایت هام هم رو همین سرور باشه از لحاظ حمله هم خیالم راحت باشه تا مدتی چون سایت ها همه در حال رشد هستن میخوام تا مدتی خیالم راحت باشه و سرور جوابگو باشه !
الان این سرور مد نظر بنده هست
Enterprise MG-128 dedicated server - OVH
برای سرور px70-ssd ماهانه 430 هزار تومان "فقط برای خود سرور" پرداخت می کنید؟
وب سرور و کنترل پنل رو اعلام کنید (نباید این چنین فشاری بر روی سرور شما باشد ) تا خروجی چند دستور را خدمتتان اعلام کنم تا قرار دهید.
-
-
July 26th, 2014, 20:55
دیگر دوستان هم نظرشون را بدن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
برای سرور px70-ssd ماهانه 430 هزار تومان "فقط برای خود سرور" پرداخت می کنید؟
وب سرور و کنترل پنل رو اعلام کنید (نباید این چنین فشاری بر روی سرور شما باشد ) تا خروجی چند دستور را خدمتتان اعلام کنم تا قرار دهید.
بله فقط خود سرور .وب سرور apache 2.4 اگر اشتباه نکنم و با event و fcgi هم کانفیگ شده و اوایل خیلی راضی کننده بود ولی مدتی به مشکل خوردیم با توجه به افزایش 4 براربری تعداد آنلاین ها !
کنترل پنل هم دایرکت ادمین هست.
از کش mysql هم استفاده میشه اما تاثیر خاصی نداره !
ویرایش توسط vatanniaz : July 26th, 2014 در ساعت 21:02
دلیل: اصلاح توضیحات
-
-
July 26th, 2014, 20:56
عضو انجمن
سلام
سرور مناسبی در اختیار دارید، مطابق نظر همکار گرامی Yas-Host یا سرور دارای تنظیمات درستی نیست یا در یک قسمت کد شما ایراد اساسی وجود دارد.
لطفا تنظبمات سرور، نوع و ورژن نرم افزارها و ماژول نصب شده را اعلام فرمائید.
با سپاس
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-
تعداد تشکر ها از Zagrio.com به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2014, 21:07

نوشته اصلی توسط
Zagrio.com
سلام
سرور مناسبی در اختیار دارید، مطابق نظر همکار گرامی Yas-Host یا سرور دارای تنظیمات درستی نیست یا در یک قسمت کد شما ایراد اساسی وجود دارد.
لطفا تنظبمات سرور، نوع و ورژن نرم افزارها و ماژول نصب شده را اعلام فرمائید.
با سپاس
سلام
apache 2.4
event
fcgi
از memcache توی phpfox استفاده شده و سیستم کش phpfox با memcached کار میکنه و البته لوکال هست.
هارد ها raid0 شده.
centos 6.5
اینم my.cnf
[mysqld]
max_connections=500
wait_timeout=30
interactive_timeout=50
query_cache_size=256M
key_buffer_size=4048M
query_cache_type=1
query_cache_limit=10M
join_buffer_size=10M
thread_cache_size=64
table_cache=8000
innodb_buffer_pool_size=20G
thread_concurrency = 8
تنظیمات event
<IfModule mpm_netware_module>
ThreadStackSize 65536
StartThreads 250
MinSpareThreads 25
MaxSpareThreads 250
MaxThreads 1000
MaxConnectionsPerChild 0
</IfModule>
دیگه چه تنظیماتی بدم؟
مشکل از ایناست؟
ویرایش توسط vatanniaz : July 26th, 2014 در ساعت 21:18
-
-
July 26th, 2014, 21:36

نوشته اصلی توسط
vatanniaz
بله فقط خود سرور .وب سرور apache 2.4 اگر اشتباه نکنم و با event و fcgi هم کانفیگ شده و اوایل خیلی راضی کننده بود ولی مدتی به مشکل خوردیم با توجه به افزایش 4 براربری تعداد آنلاین ها !
کنترل پنل هم دایرکت ادمین هست.
از کش mysql هم استفاده میشه اما تاثیر خاصی نداره !
برای چنین اسکریپتی و سروری از آپاچی استفاده می کنید؟ واقعا منطقیست؟ وب سرور قدرتمندی مانند nginx رو فراموش کردید؟ ( بصورت مستقل - در صورت کانفیگ حرفه ای )
-
-
July 26th, 2014, 21:37
عضو انجمن
سلام
چرا از suPHP استفاده نکردید؟
تنظیمات Apache را هم بفرمائید.
ورژن PHP و تنظیمات آن
لطفا خروجی دستور top را نیز قرار دهید.
با سپاس
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT