-
June 10th, 2010, 22:45
عضو انجمن
fdc سرسام آور شده
سلام
دیروز سرورم دان بود مثل اینکه ژنراتور مشکل پیدا کرده بود
الان هم سرور دان هستش
هفته ای چند بار شبکه دیتا سنتر بهم میریزه و خود به خود آپتایمم داره میفته با اینکه لودم زیر 1 هست
این چه وضعیه fdc داره
2 ماهه اینجا هستم این مشکل ادامه داره
کس دیگه هم این مشکلو داره ؟
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
pingdom هر روز 10 دقیقه واسم دان تایم میزنه
الان دوباره آپ شد
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
-
-
June 10th, 2010 22:45
# ADS
-
June 11th, 2010, 00:59
عضو دائم
پاسخ : fdc سرسام آور شده
جالبه از فردا دیتاسنتر های دیگه هم یاد میگیرن یه سرور 200 تومنی رو میدن 50-60 تومن
بعد شروع میکنن که میخوای فلان چیز رو فعال کنیم ؟! باشه هزینش میشه فلان قدر ...
-
-
June 11th, 2010, 01:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tukanet
جالبه از فردا دیتاسنتر های دیگه هم یاد میگیرن یه سرور 200 تومنی رو میدن 50-60 تومن
بعد شروع میکنن که میخوای فلان چیز رو فعال کنیم ؟! باشه هزینش میشه فلان قدر ...
اولین باره که دیتاسنتری بدون ups میبینم
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
-
-
June 11th, 2010, 01:11
مدیر کل
q: Do you provide sla?
A: Fdcservers.net does not offer any sla however we do realize uptime is very important for our customers. Our average uptime has been %99.9
ماشالا sla !!!
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
June 11th, 2010, 01:14
عضو دائم
به هیچ شکل ، یه سرور داشتیم روز اول به مدت 24 ساعت داون شد
روز بعدش فقط 1-2 ساعت آپ شد و بعد دوباره داون ... کنسل کردیم
گفتیم هزینه رو رفاند کنید که دیگه خبری ازشون نشد !
-
-
June 11th, 2010, 02:41
آقا بیخیال این اف دی سی بشید !!! (دنورش البته)
خودتونو الکی به زحمت نندازید!
آبرو حیثیت نمونده واسمون!
ماجراهایی دارم با این اف دی سی که ...... .
در کل به نظر من هر کس ازش سرور داره بپره بیاد بیرون به نفعشه! اولیش هم خودمم تا چند روز دیگه میپرم بیرون!
حال دیگه خودتون میدونید! از من گفتن بود( از چند روز قبل عید تا حالا ازش سرور دارم یک روز خوش نداشتم!)
-
-
June 11th, 2010, 11:56
عضو انجمن
دوستان من یه تاپیک زدم لطف کنید بیاید داخلش و شما هم نظر بدید تا پدرشونو در بیاریم
review about FDC - Web Hosting Talk
ویرایش توسط MelatHOST : June 11th, 2010 در ساعت 12:07
-
-
June 11th, 2010, 13:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
itjavani
آقا بیخیال این اف دی سی بشید !!! (دنورش البته)
خودتونو الکی به زحمت نندازید!
آبرو حیثیت نمونده واسمون!
ماجراهایی دارم با این اف دی سی که ...... .
در کل به نظر من هر کس ازش سرور داره بپره بیاد بیرون به نفعشه! اولیش هم خودمم تا چند روز دیگه میپرم بیرون!
حال دیگه خودتون میدونید! از من گفتن بود( از چند روز قبل عید تا حالا ازش سرور دارم یک روز خوش نداشتم!)
البته به غیر موارد ی که مشکل از نتورک بود، اکثر قطعی هات واسه لود بالا و داون شدن آپاچی بود ( البته منکر بد بودن نتورک نمیشم)
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

نوشته اصلی توسط
iam
یک و نیم ماهه اینجام از همون روز اول دان تایم و قر و قاطی شدن شبکه شروع شد
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
این واسه مشکله دیروز بود جالبه سروراش ups ندارن
There was an electrical problem that affected about 200 machines at our Denver facility.
The problem was caused by an explosion at local utility company's substation
http://www.latimes.com/news/nationwo...,5461782.story
Our facility power have failed over instantly to the secondary substation.
Some of the servers on non UPS shelves have power cycled. Most of the machines came back automatically however some machines needed manual power on or or file system check.
If you are experiencing any issues with your server, please contact our helpdesk
we apologize about any inconvenience
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
Sales dept. in the CRM has been instructed to start generating list of people interested in UPS ( probably $10/month or $50 one time fee). We will be sending out the offer over the email later on today
البته این واسه 1 ماه پیش بود. این سری دداس کل نتورکشه خاک بر سرا نمیتون یه نتورک و نمیج کنن. تل نت بدن از همینجا همه چیز و درست کنم :دی
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
-
تعداد تشکر ها از iranwebwork به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2010, 14:53
عضو دائم
ارزونی زیاد همینه دیگه ........................... پس زیاد حرص نخورید ! طبیعیه
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها از IFACO.Net به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2010, 14:16
عضو دائم
سلام . لازم دیدم من هم پست بدم !
آقای هنان که آفر زیر رو زدن :
http://www.webhostingtalk.ir/f11/%D9...C%D8%A7-10948/
روزی که مبلغ رو واریز کردیم .
ساعت تحویل : ندارد
روز تحویل : 4 روز بعد
دانی :
روز اول 23 ساعت
روز دوم : 24 ساعت
روز سوم : 18 ساعت
روز چهارم : 24 ساعت
الان هر کاری می کنیم سرور رو کنسل کنیم ایشون قبول نمی کنند . ! پول ما رو بده ( به قول ممد )
دیتا سنتر آشغال تر این ندیدم ! نت ورک شون افتضاح هست ! سرعت یک گیگشون 5 مگ هم نمی شه ( بارها امتحان کردم )
خلاصه دوستان من دیتا سنتر ارزان هم دیدم ولی واقعا عالی بودن
این دیتا سنتر اصلا کیفیت نداره ! حتی به اندازه فرا نت ( البته افرا نت ایران ور FDc زمین تا آسمون تفاوت دارند و تبریک می گم به مسئولان این ایران )
سوادشون هم که دوستان اشاره کردن اندازه بوق هم نیست ! یه مشکل رو توش موندن و هنوز هم نتونستن حلش کنند ! تازه سایه ما ایرانی ها رو هم حتما با تیر می خوان بزنن !
-
تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید