-
July 25th, 2014, 23:46
عضو دائم
مقایسه عملکرد آنتی ویروس ها (آخرین نتایج)
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2014 23:46
# ADS
-
July 25th, 2014, 23:50
پاسخ : مقایسه عملکرد آنتی ویروس ها (آخرین نتایج)
مک افی ما در شبکه تست کردیم به درد نمی خورد و روی سیستم های پایین رم 512 مک افی و کسپر نمی کشد ولی کسپر تحت شبکه روان اجرا می شود
-
تعداد تشکر ها از ali269 به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2014, 00:03
عضو انجمن
سلام
ممنون مطلب ِ مفیدی بود.
من از KasperSky Pure 3 روی لپ تاپ ِ شخصیم استفاده میکنم (با پردازنده Core i7 5400 و 4گیگ رم)
خیلی راضی هستم....
-
-
July 26th, 2014, 00:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ali269
مک افی ما در شبکه تست کردیم به درد نمی خورد و روی سیستم های پایین رم 512 مک افی و کسپر نمی کشد ولی کسپر تحت شبکه روان اجرا می شود
بله برای شبکه کسپر performance بهتری نشان میدهد.
ویرایش توسط Mr.Te0 : July 26th, 2014 در ساعت 10:46
-
-
July 26th, 2014, 05:51
عضو جدید
با اجازه ی استادان!
سایت َAV-comparatives یکی از بهترینهاست ولی یه ایرادی که داره اینه که بعضی آنتی ویروسهای مطرح رو تست نمیکنه.مانند نورتون (که حاضر نست بهشون پول بده).یا آنتی ویروس فوق العاده ای بنام COMODO internet Security که مجانی هم هست.که باور کنید یکی از بهترینهاست.من خودم قبول نداشتم تا اینکه یه بار امتحانش کردم.... و هنوز هم دارم ازش استفاده میکنم و کاملا قابل اطمینانه....هر وفت ورژن جدیدش میاد خودش میگیره و نصبش میکنه.
- - - Updated - - -
ضمنا ببخشید خیلی وقتها دیدم که Kaspersky رو اشتباه تلفظ میکنند.این نام فامیل صاجب این شرکته که روسی ست.و باید کاسپرسکی تلفظ بشه.یعنی همونطوری که نام نوام چامسکی اندیشمند و داستایوسکی نویسنده رو میگیم. و هیچ SKY (آسمان) یی در این نام وجود نداره.
ارادت
-
تعداد تشکر ها ازMeistero به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2014, 06:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Meistero
با اجازه ی استادان!
سایت َAV-comparatives یکی از بهترینهاست ولی یه ایرادی که داره اینه که بعضی آنتی ویروسهای مطرح رو تست نمیکنه.مانند نورتون (که حاضر نست بهشون پول بده).یا آنتی ویروس فوق العاده ای بنام COMODO internet Security که مجانی هم هست.که باور کنید یکی از بهترینهاست.من خودم قبول نداشتم تا اینکه یه بار امتحانش کردم.... و هنوز هم دارم ازش استفاده میکنم و کاملا قابل اطمینانه....هر وفت ورژن جدیدش میاد خودش میگیره و نصبش میکنه.
- - - Updated - - -
ضمنا ببخشید خیلی وقتها دیدم که Kaspersky رو اشتباه تلفظ میکنند.این نام فامیل صاجب این شرکته که روسی ست.و باید کاسپرسکی تلفظ بشه.یعنی همونطوری که نام نوام چامسکی اندیشمند و داستایوسکی نویسنده رو میگیم. و هیچ SKY (آسمان) یی در این نام وجود نداره.
ارادت
برای تایید فرمایش دوستمون:
یوگنی کاسپرسکی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2014, 10:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Meistero
با اجازه ی استادان!
ارادت
بله در مورد عدم تست برخی انتی ویروس ها حق با شماست.
به نظر بنده هم نوروتون نیز باید جزو این لیست می بود.
ولی همانطور که میدانید این نوع انتی ویرویس نیاز به سخت افزار نسبتا بالایی داره و بر روی تمامی سخت افزار ها عملکرد مناسبی نداره.
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید