-
July 25th, 2014, 14:38
مشکل در بک اپ هاست ضروری لطفا کمک کنید
سلام.انجمن ما یه ادمین داشت که چند وقتی ازش خبری نیست و ظاهرا تصادف کرده و دسترسی بهش نداریم.هاست ما مهلتش تمام شد و با کلی التماس تونستیم یک ماه دیگه تمدید کنیم ولی به کنترل پنل و هیچ جایی دسترسی نداریم و یوزر و پس ها دست اون ادمینه هست و خبری هم ازش نیست.کسی راه حلی سراغ نداره برای دسترسی به بک اپ
-
-
July 25th, 2014 14:38
# ADS
-
July 25th, 2014, 14:59
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در بک اپ هاست ضروری لطفا کمک کنید
اگر هاست تو ناحیه کاربری ادمین هست و ادمین هم فعلا در دسترس نیست با ادمبن هاست تماس بگیرید و هزینه هایت را برای ایشان کارت به کارت کنید تا ایشان هاست شما را مجددا تمدید کنند.
اگر ادمین هاستینگ گفتن نمیشه شما بگید اطلاعاتی که ازش نمیخواین، فقط میخواین هاست تمدید بشه.
این کار رو به این دلیل گفتم که شما هیچ دسترسی به ادمین سایتتون و به کنترل پانل هاست ندارین.
البته راه کار های دیگه ای هم هست که نمیتونم اینجا بگم.
-
-
July 25th, 2014, 15:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
babak312
سلام.انجمن ما یه ادمین داشت که چند وقتی ازش خبری نیست و ظاهرا تصادف کرده و دسترسی بهش نداریم.هاست ما مهلتش تمام شد و با کلی التماس تونستیم یک ماه دیگه تمدید کنیم ولی به کنترل پنل و هیچ جایی دسترسی نداریم و یوزر و پس ها دست اون ادمینه هست و خبری هم ازش نیست.کسی راه حلی سراغ نداره برای دسترسی به بک اپ
سلام
به هاستینگ خودتان یک ایمیل بدهید و مستندانی ارائه دهید که شما مالک اطلاعات هستید و اینکه Admin شما در دسترس نیست. از آنها بخواهید که با ایشان ارتباط برقرار کنند و دلیل را جویا شوند.
به هر حال باید هاستینگ خود را مجاب کنید که شما مالک هستید.
با سپاس
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-
تعداد تشکر ها از Zagrio.com به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2014, 16:17
عضو جدید
با سلام
بهترین راه اثبات این قضیه به مدیر سرور هستش تا مشکلتون حل بشه.
"خدایــــــــا"
نمی گویم دستم را بگیر که عمریست گرفتـــه ای
می گویم رهایـــــش نکن
" که جز تو هیچ کس را ندارم تکیه گاهم"
-
-
July 25th, 2014, 17:18
ما هر کاری کردیم هاستیگ قبول نکرد.مشکل اینجاست که من به تازگی مسئولیت انجمن رو به عهده گرفتی و این ادمینی که گفتم همه ی دسترسی ها هنوز دستشه و ما هیچ گونه پسورد و یوزری نداریم ولی یک ماهی میشه که خبری ازش نیست و شماره و ایمیل و همه چیزش رو داریم ولی جواب نمی ده و به هاستینگ هم که گفتیم باهاش ارتباط برقرار کنیم خبری نشد.حالا هزینه های انجمن افتاده گردن من و می خوام بک اپ رو بگیرم و هاستینگ رو عوض کنم ولی هیچ راهی برای دسترسی به بک اپ وجود نداره.چه طوری باید به هاستینگ ثابت کنم که در حال حاضر من مالک هستم؟
-
-
July 25th, 2014, 17:26
عضو جدید
باید بهشون توضیح بدی ،
بهترین کار اینه که توی انجمن تغییر ایجاد کنی تا هاستینگ بفهمه ،
بعد یا پسورد همون هاستو بده ،
یا انتقال بده به ی هاست دیگه ،
مثلا ی popup window بذار که وقتی کسی وارد شد ف اسم هاستینگو و.. رو بنویسه ،
تا مدیر هاستینگت بفهمه...
-
-
July 25th, 2014, 20:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
babak312
ما هر کاری کردیم هاستیگ قبول نکرد.مشکل اینجاست که من به تازگی مسئولیت انجمن رو به عهده گرفتی و این ادمینی که گفتم همه ی دسترسی ها هنوز دستشه و ما هیچ گونه پسورد و یوزری نداریم ولی یک ماهی میشه که خبری ازش نیست و شماره و ایمیل و همه چیزش رو داریم ولی جواب نمی ده و به هاستینگ هم که گفتیم باهاش ارتباط برقرار کنیم خبری نشد.حالا هزینه های انجمن افتاده گردن من و می خوام بک اپ رو بگیرم و هاستینگ رو عوض کنم ولی هیچ راهی برای دسترسی به بک اپ وجود نداره.چه طوری باید به هاستینگ ثابت کنم که در حال حاضر من مالک هستم؟
با سلام
شاید ادمین دیگه کلا قصد ادامه کار نداشته باشه
شما میخواین خودتون بچرخونید ادمین هم نباشه؟
"خدایــــــــا"
نمی گویم دستم را بگیر که عمریست گرفتـــه ای
می گویم رهایـــــش نکن
" که جز تو هیچ کس را ندارم تکیه گاهم"
-
-
July 25th, 2014, 20:13
دوست عزیز بنده هم بودم حتی تمدید هم نمیکردم !
به قول دوستمون شاید ادمین نخواهد ادامه بدهد
یا صبور باشید یا بیخیال شوید
به دنبال اثبات نباشید
-
-
July 25th, 2014, 20:21
دوستان قضیه رو شما کامل نمی دونید این ادمینی که دارم می گم 1 سال بیشتر نیست که مسئول انجمن شده انجمن ما چهار ساله که فعالیت میکنه و من از سال اول مدیر بودم و به خاطر یه قضایایی ایشون ادمین شدن و الان انجمن رو به امان خدا ول کرده و رفته تمام مدیرا و قدیمی های انجمن این قضیه رو به من سپردن و قضیه میل ایشون نیست بحث زحمت کلی ادم هست و 100 نفر کاربری که نمی خوان انجمنشون به خاطر بی مسئولیتی یه نفر به فنا بره هست.
-
-
July 25th, 2014, 20:29

نوشته اصلی توسط
babak312
دوستان قضیه رو شما کامل نمی دونید این ادمینی که دارم می گم 1 سال بیشتر نیست که مسئول انجمن شده انجمن ما چهار ساله که فعالیت میکنه و من از سال اول مدیر بودم و به خاطر یه قضایایی ایشون ادمین شدن و الان انجمن رو به امان خدا ول کرده و رفته تمام مدیرا و قدیمی های انجمن این قضیه رو به من سپردن و قضیه میل ایشون نیست بحث زحمت کلی ادم هست و 100 نفر کاربری که نمی خوان انجمنشون به خاطر بی مسئولیتی یه نفر به فنا بره هست.
از کدام هاستینگ سرویس گرفته اید ؟
الان بک اپ برای انتقال لازم دارید ؟
-