-
July 25th, 2014, 13:46
عضو انجمن
فروش یک قالب اختصاصی هاستینگ
با سلام یک قالب اختصاصی هست برای فروش که کاملا اختصاصی هست و حتی بر روی سایت خودمون هم نرفته هنوز
دلیل فروش قالب هم یک سری برنامه ریزی ها داشتیم که بهم خورد و دیگر نیازی به قالب نداریم
دمو : http://up.vbiran.ir/uploads/25454140...looxvps2-8.png
درضمن قالب وردپرس هست و به صورت بهینه شده و سبک تحویل مشتری خواهد شد
کار خط کشی هم کار یکی از دوستان است 
قیمت روی قالب نمیزاریم و به بهترین پیشنهاد میفروشیم یا کسی که قیمت خوب بگه
درپناه حق
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
-
-
July 25th, 2014 13:46
# ADS
-
July 25th, 2014, 16:07
عضو انجمن
پاسخ : فروش یک قالب اختصاصی هاستینگ

نوشته اصلی توسط
web-iran
سبک چی شما جنبه ندارین عزیز
یا قیمت بزن واسه شروع فروشتون یا مردم پیشنهاد میدن اینظوری رفتار نکنه عزیزم
مطمئنید اسمش پیشنهاده؟؟ ما همه ی کاربران وب هاستینگ تالک را دوست داریم و براشون احترام قائلیم اما شما خودتونم میدونید الان یک بنر حرفه ای را هم 10 تومن نمیدن چه برسه یک قالب اختصاصی و کد نویسی شده و سبک را و حتی پی اس دی اش هم 50 هزار تومن نمیدن . پس این اسمش پیشنهاد نیست و فقط نشون دادن هست
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
-
-
July 25th, 2014, 16:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
loox2music
مطمئنید اسمش پیشنهاده؟؟ ما همه ی کاربران وب هاستینگ تالک را دوست داریم و براشون احترام قائلیم اما شما خودتونم میدونید الان یک بنر حرفه ای را هم 10 تومن نمیدن چه برسه یک قالب اختصاصی و کد نویسی شده و سبک را و حتی پی اس دی اش هم 50 هزار تومن نمیدن . پس این اسمش پیشنهاد نیست و فقط نشون دادن هست
نمخوام بشتر از این تاپیک فروشتون در این مورد بحث بشه ولی خودتون دوست داشتید بحث رو ادامه میدین - چرا بنر طراحی میکنن از اون چیز که فکر کنی حرفه تر با 2 تومان زیاد هست تو همین انجمن حتی قالب هست تو همین انجمن با 5 هزارتومان بگردید پیدا مکنید
من کاری به اون قالب ها ندارم و نه بنر .
شما قالب فروش گذاشین ما هم قیمت خودمون رو گفتیم شما شروع میکنید به مسخر کردن بعد میگید این طوری میگید شما باید بگین نه این قیمت پایین نه اینکه این طوری جواب بدین بدم هنوز ار قیمت من پیشنهاد بالاتر نشود عزیزم
••••سی پنل سنتر••••
فروش سرور های مجازی - هاست - دامنه - پنل پیام کوتاه
پشتیبانی 24 ساعت 7 روز هفته
-
-
July 26th, 2014, 08:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
web-iran
نمخوام بشتر از این تاپیک فروشتون در این مورد بحث بشه ولی خودتون دوست داشتید بحث رو ادامه میدین - چرا بنر طراحی میکنن از اون چیز که فکر کنی حرفه تر با 2 تومان زیاد هست تو همین انجمن حتی قالب هست تو همین انجمن با 5 هزارتومان بگردید پیدا مکنید
من کاری به اون قالب ها ندارم و نه بنر .
شما قالب فروش گذاشین ما هم قیمت خودمون رو گفتیم شما شروع میکنید به مسخر کردن بعد میگید این طوری میگید شما باید بگین نه این قیمت پایین نه اینکه این طوری جواب بدین بدم هنوز ار قیمت من پیشنهاد بالاتر نشود عزیزم
اوکی مشکل از من بود ببخشید عذر خواهی میکنم
فقط یک سوال میشه چند تا لینک از همون قالب 5 تومنی های اختصاصی به بنده بدید؟
- - - Updated - - -
قالب به صورت اختصاصی با قیمت 70 تومن به فروش می رسد که انگار شما دارید فقط پول پی اس دی میدید اما قالب کامل میگیرید
-