صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17

موضوع: ثبت بلافاصله .ir

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    121
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    206 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت بلافاصله .ir

بله بصورت انلاین بعد خرید وارد نیک شما میشه
    domin ir : 4000 t

2. تعداد تشکر ها از chatsaz به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن arazit آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    168
    تشکر تشکر شده 
    668
    تشکر شده در
    518 پست
    بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
    ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost

5. تعداد تشکر ها از arazit به دلیل پست مفید

عضو انجمن mobinhost.in آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    1,531
    تشکر شده در
    1,320 پست

دوست من زیاد هستن همکاران و دوستان ما فقط کافی هست در سایت نیک دات ای ار ثبت نام کنید و به شرکت های هاستینگ و ثبت دامین مراجعه و درخواست ثبت دامنه کنید
    90 درصد هم به صورت انلاین و سریع ثبت می کنند
    بعد از ثبت هم دامین مال شماست و حتی اگر مدارک هم ازتون بخان دامین در تصرف شماست تا مارک رو ارسال کنید
    سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
    تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13

7. تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط seyed نمایش پست ها
    ممکنه روش کار رو بفرمایید؟
    این قانونیه که؟
    سلام
    اول باید در سایت نیک یک شناسه برای خود ایجاد کنید. (البته اگر در حال حاضر نداشته باشید.)
    شما میتونید از طریق همه نمایندگی ها و یا خود نیک دامین ir. ثبت کنید. معمولا همگی به صورت آنی رزرو میشوند و دیگر برای شخص دیگری قابل ثبت نیستند در آن زمان.
    بعد از رزرو دامین باید توسط نیک تایید شود. در حالت معمول کمتر از یک روز تایید میشود.

این قانون رسمی نیک آی آر هست و هیچ مشکلی ندارد.
    ..::| بیش از یک دهه |::..

9. تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

ببینید دوستان احتمالا بنده خراب منظورمو بهتون رسوندم البته اون دوست اولی که پاسخ دادن منظور منو فهمیدن
    روش کار من به این صورته که بنده دومین ها تازه آزاد شده nic.ir رو رصد میکنم و دومین هایی که از رنک(گوگل) بالایی برخوردار باشند یا رند باشند رو برای خودم ثبت میکنم منتها مشکلی که هست اینه که فقط بنده نیستم که اینکارو انجام میدم و همزمان با من در مدت زمان پنج دقیقه ممکنه هزار نفر دیگه هم اینکارو انجام میدن
    البته قدیما این شکلی نبود و در حدود سه چهار سال قبل رقابتی وجود نداشت منتها چند وقت هست که به محض اینکه دومین رو توی لیست میبینم و میرم چک میکنم و اقدام به ثبتش میکنم میبینم که یکی دیگه اونو ثبت کرده حالا بنده سرویسی رو میخوام یا بهتر بگم یه نمایندگی برای ثبت دومین میخوام که در مدت زمان کوتاه(چند دقیقه) دومین رو برام ثبت کنه و اگه کسه دیگه ای درخواست ثبت داد دومین از حالت ازاد خارج شده باشه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    238
    تشکر شده در
    171 پست

ببینید دوستان احتمالا بنده خراب منظورمو بهتون رسوندم البته اون دوست اولی که پاسخ دادن منظور منو فهمیدن
    روش کار من به این صورته که بنده دومین ها تازه آزاد شده nic.ir رو رصد میکنم و دومین هایی که از رنک(گوگل) بالایی برخوردار باشند یا رند باشند رو برای خودم ثبت میکنم منتها مشکلی که هست اینه که فقط بنده نیستم که اینکارو انجام میدم و همزمان با من در مدت زمان پنج دقیقه ممکنه هزار نفر دیگه هم اینکارو انجام میدن
    البته قدیما این شکلی نبود و در حدود سه چهار سال قبل رقابتی وجود نداشت منتها چند وقت هست که به محض اینکه دومین رو توی لیست میبینم و میرم چک میکنم و اقدام به ثبتش میکنم میبینم که یکی دیگه اونو ثبت کرده حالا بنده سرویسی رو میخوام یا بهتر بگم یه نمایندگی برای ثبت دومین میخوام که در مدت زمان کوتاه(چند دقیقه) دومین رو برام ثبت کنه و اگه کسه دیگه ای درخواست ثبت داد دومین از حالت ازاد خارج شده باشه
    ثبت دامنه دامین - خرید دامنه - ir com پرشین رجیستر
    توصیه میشه
    بعد از کلیک روی گزینه ثبت دامین دیگه مال شما هست و داخل پنل نیکتون قابل رویت

12. تعداد تشکر ها از asdadsdxz به دلیل پست مفید

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

سلام، پیشنهاد میکنم از persianregister.ir اقدام کنید.
    حسابتون رو به اندازه کافی شارژ کنید و بعد یک قسمت ثبت سریع داره. اونجا زیر ۲۰ ثانیه میتونید دامنه تون رو ثبت کنید.

14. تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)