قانون هم بزاريد كمتر از 1 گيگ كسي اسپانسري نده و نخواهد . چون خيلي ضايع هست افرادي ميايند براي 100 مگ كه 5 هزار تومان هم هست
طراحي سايت با ايده هاي جديد
جوملا آينده اي درخشان .....
کسی که حاظر نباشه برا هاستینگ پول بده ... نه خودش پیشرفت میکنه نه سایتش و نه صنعت هاستینگ و نه اسپانسرش!
اگه قرار باشه از این انجمن جدا بشه خوبه , اما اگر قراره کلا" حذف بشه , طرح خوبی نیست . به قول خودت : برای ارتقاء کیفیت هاستینگ ایران مفید است ! . بالاخره باید چیز خوب و بد باشه تا خوبی و بدی هم مشخص بشه .
من 2 هفتش ای دامین دستمه به وحید گفتم گفت نمیخواد!
میخوام خودم راش بندازم،![]()
در ضمن دامین اصلا قابل وحید رو نداره
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
دارم وحید رو مجبور میکنم هاست بده این رو گزاشتم به خودش بیاد
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
آفرین![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
بعضی وقتا شما واسه یه سایت پر بازدید سفارش تبلیغ می دی به شما می گن برای یه ماه 100000 تومان ازتون می گیریم.
حالا شما میای همون سایت رو میزبانی می کنی و مدیریت وی پی اس که در اختیارشون هست رو انجام می دی ولی به مراتب هزینه ای که پرداخت می کنی کمتر از هزینه ی تبلیغات تو اون سایت هست در عین حال تبلیغ خودت رو در بهترین قسمت سایت قرار می دی.این به نفع شماست.چون هم به هدفت که تبلیغ مستمر هست می رسی و اینکه اون سایت تبدیل به یه نمونه کار می شه که از کیفیت سرویس شما مطلع بشن.
برای هاست رایگان با بچه ها موافقم که واسه این کارها یه دامین دیگه در نظر گرفته بشه.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
چیزی که شما میگید با چیزی که ما تو فروم دیدیم زمین تا آسمون فرق میکنه!
طرف هنوز سایتشو راه ننداخته 10 تا تاپیک میزنه که اسپانسر میخوام! آخه اسپانسر چی بشیم ؟!
طرف به smtp واسه ایمیل اسپم نیاز داره تاپیک میزنه که آهای ملت 2 گیگ هاست میخوام ولی باید 1 روز تستش کنم! تستشو که کرد (اسپم فرستاد) میگه نمیخوام!
و و و ...
فعلاً اپسانسری و هاست رایگان از فروم ورداشته بشه خیلی بهتره. هم به نفع وب هاستینگاست هم به نفع وب مسترا ...
به نظر من بايد يك تاپيك جداگانه اي باز بشه و كساني كه هاست حرفه اي براي كار حرفه اي ميخواهند در آنجا كارشون را انجام دهند
طراحي سايت با ايده هاي جديد
جوملا آينده اي درخشان .....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)