سلام، این اولین پست من توی انجمن هست، امیدوارم سوالاتم خیلی تکراری نباشه و قانونی رو زیر پا نذاشته باشه تا باعث ناراحتی شما دوستان نشه.
من 3 تا سوال دارم در مورد هاست های اشتراکی.
1 - چرا بیشتر هاست ها مثلا نت افراز، حتی هاست هایی که اشتراکی هم نیستند خیلی هاشون از PHP 5.3 نهایتا استفاده می کنن؟ دلیل خاصی داره؟ من با یک خارجی که صحبت می کردم باورش نمی شد! می گفت چه دلیلی می تونه داشته باشه که یه ورژن مال 5 سال پیش رو هنوز دارن استفاده می کنن. پشتیبانی هاست های ایرانی به من گفتن به لحاظ امنیتی ما به 5.4 ارتقا نمیدیم! خب این همه هاستینگ های دنیا که 5.4 کردن امنیت ندارن یعنی؟
2 - هاست قبلی من خیلی بد بود، توی هاست های قوی موجود کسی رو نتونستم پیدا کنم که هم PHP 5.4 داشته باشه و هم قیمتش مناسب من باشه. فکر می کنید اگر توی قسمت درخواست هاست درخواست کنم میتونم یه هاست خوب پیدا کنم که دردسر ترسیدن از پریدن فایل ها رو نداشته باشه؟ اینکه مجبور باشی هر شب خودت Backup بگیری چون فردا معلوم نیست چه بلایی سر هاست میاد...
3 - هاست قبلی من که گفتم خیلی بد بود، به خاطر CPU Usage بالا اکانت منو بست! میخواستم بدونم محدودیت 100 مگ CPU Usage چطوره؟ یعنی 100 مگ واسه یه سایت با قالب جوملا و یه سری Extension که روش نصب کردم کافیه؟ یا اینکه هاست بد بوده و 100 مگ خیلی کمه واسه یه سایت جوملا؟
پیشاپیش ممنون.