سلام به همه دوستان و اساتید ...
من میخوام اینترنت نامحدود 1024 از آسیاتک بگیرم....
کسی هست که 1024 نامحدود داشته باشه بدونه بعد از 18 گیگش سرعت دانلود به چند کیلو میرسه؟؟؟؟
مرسی از همه دوستان.....ممنون.....
سلام به همه دوستان و اساتید ...
من میخوام اینترنت نامحدود 1024 از آسیاتک بگیرم....
کسی هست که 1024 نامحدود داشته باشه بدونه بعد از 18 گیگش سرعت دانلود به چند کیلو میرسه؟؟؟؟
مرسی از همه دوستان.....ممنون.....
سلام کلا سرویس های نامحدود پیشنهاد نمیشه از نظر پهنا باند سرعت دانلود و اپلود پایین هست من داشتم خوب نبود . خود پشتیبانی اسیاتک هم میگه پایین هست شیر به 8 نفر میشه اما حجمی 1به 1 هست . سرعت نامحدودی که شما الان گفتید 100kb هست یا گاهی یگم بالاتر .
باسلام
وقتی اینترنت نامحدود حرفش به میان میاد ،تمام قوانین سازمان مقررات اجرا میشه و ضریبی عمل میکنی و از یک به هست تا یک به چهار می باشد
شرکت پویا پردازان سما
به عنوان یکی از نمایندگان برتر در سال 91 و 92 فروش اینترنت را بصورت انلاین اجرا می کند
لینک سایت
اینترنت پر سرعت آسیاتک مازندران – پویا پردازان سما » سفارش آنلاین
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
دوست عزیز نامحدودی که من میگم و 18 گیگ .... یعنی تا 18 گیگ سرعت بالا و پهنای باند باز ولی از 18 گیگ به بعد سرعتش معلوم نیس چند بیاد؟؟!! که بعضی از دوستان ج دادند...
- - - Updated - - -
سلام شما خودتون این طرح رو داشتید....مطمئن هستید که سرعت دانلود 100 کیلو بایت و بیشتر هست؟؟؟
شرکت ماکس نت بهترین شرکته 128 نامحدودش با 220 تا میره کمکمش با 80 تا میره ....
موفق باشی
نامحدود 256 از شاتل دارم
ماهیانه 37 تومن
حداقل ترافیکش13گیگ هستش
ماه قبل با همین سرویس حدود 80گیگ از سرورهای داخلی دانلود کردم
اینم سرعت دانلود از سرورهای داخل ایران:
البته بگم بعضی جاها شاتل بهت عمل میکنه بعضی جاها شرکتهای دیگه عملکرد بهتری رو دارن و به قطعیت نمیشه گفت کدومشون بهتره
نامحدود نگیرید
حجمی بهتر هست
هرچند کم اما بهتر از نامحدود هست
512 حجمی دارم سرعت 300kb دانلود میکنم
.:: نئو تم ::.
Email: info@neotheme.ir | T Channel: @NeoTheme | T ID: @Ali_Mombeini | insta: @neotheme.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)