virtualizor پنل قشنگیه اما به نظر من solusvm بهتر کار میکنه خوشحال میشم دوستانی که کار کردن تجربشون رو بگن چون بین این دو پنل من هنوز هم دو به شکم اینکه کاربر وقتی پنل قشنگرو میبینه بیشتر دوست داره درسته و همین قضیه انتخاب بین سولوس و ویرچوالایزر رو سخت میکنه من با solus دارم کار میکنم و استفاده میکنیم تا به این لحظه مشکلی نداشتیم به جز اینکه زمان ساخت سرور مجازی لود اوریج سرور اصلی برای چند دقیقه به شدت بالا میره لازم به ذکره داخل سولوس زمان پلن ساختن این چند گزینه وجود نداره و بعد از ساخت وی ام میشه این گزینه هارو فعال کرد ، به عده آی تیم سولوس گفتند که سولوس وی ام در مقوله مدیریت پردازنده kvm از ویرچوالایزر بهتر عمل میکنه
در مورد مسئله پردازنده KVM این مسائل رو ساپورت میکنه اما هنوز من هیچ داکیومنتی پیدا نکردم که به طور دقیق صحبت کرده باشه در این خصوص البته زیاد هم جستجو نکردم فقط یک مورد رو واجب دونستم بهتن گوشزد کنم مقیاس شما کاملا اشتباهه شما با وی ام ویر کار کردید ؟ وی ام ویر اثبات شده هست برای ما که زمانی که پردازنده رو محدد میکنیم به مثلا 200 مگاهرتز اون وی پی اس فط 200 مگ فرکانس سی پی یو داره اما وقتی وارد سرور میشی به قول شما داخل ویندوز باز هم فرکانس اصلی پردازنده سرو رو زده اونجا کاری به میزانی که شما محدود کردی نداره و از روی مشخصات پردازنده داره نشون میده مقدار پردازنده رو حتی اگر شما با استفاده از این % و یونیت بتونی محدودیت ایجاد کنی باز هم از این روش نمیتونی متوجه بشی که محدود شده یا نه