نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: مشکل با پارس آنلاین

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با پارس آنلاین

سلام

یه آشنایی عزیزی داشتیم که همین یک ماه پیش تشریف اوردن ایران بلطبع خونه ما هم تشریف اوردن

ایشون دکترای شبکه داره و خوب سال هاست در شرکت های معتبر آمریکایی فعالیت میکنن

منم نتم حدودا" 3-4 ماهی هستش که مشکل قطع و وصلی بیش از حد معمول داره به جوری که دهر 5 دقیقه معمولا" قطع و وصل میشه

این بنده خدا برای چک کردن ایمیلش از ما خواست که نت رو در اختیارش بزاریم منم گفتم نت خیلی خوبی نداریم ولی به درد چک کردن ایمیل میخوره

ایشون نشت پای سیستم و میخواست که ایمیل هاشو چک کنه ولی این مشکل قطع و وصلی ما نذاشت

ازم پرسید میدونستم نت ایران داغونه ولی این شکلی نبود قبلا" منم کل ماجرا رو براش تعریف کردم

سرتون رو درد نیارم

اجبار کرد زنگ بزن پشتیبانی میخوام ببینم چی میگن

آقایی که شما باشید نیم ساعت این پشتیبانی تو مخ این بنده خدا جا کرد که تو اصلا" بلد نیستی نت چیه دیگه چه برسه به چیز هایی دیگه

اخرم قطع کردیم

این آشنایی مام تلفن رو که قطع کرد با این برخورد خیلی محترمانه ایشون

یعنی خواستم بگم مردم رو فقط خر فرض میکنن و دیگر هیچ
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

2. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    183
    تشکر شده در
    128 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با پارس آنلاین

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    سلام

یه آشنایی عزیزی داشتیم که همین یک ماه پیش تشریف اوردن ایران بلطبع خونه ما هم تشریف اوردن

ایشون دکترای شبکه داره و خوب سال هاست در شرکت های معتبر آمریکایی فعالیت میکنن

منم نتم حدودا" 3-4 ماهی هستش که مشکل قطع و وصلی بیش از حد معمول داره به جوری که دهر 5 دقیقه معمولا" قطع و وصل میشه

این بنده خدا برای چک کردن ایمیلش از ما خواست که نت رو در اختیارش بزاریم منم گفتم نت خیلی خوبی نداریم ولی به درد چک کردن ایمیل میخوره

ایشون نشت پای سیستم و میخواست که ایمیل هاشو چک کنه ولی این مشکل قطع و وصلی ما نذاشت

ازم پرسید میدونستم نت ایران داغونه ولی این شکلی نبود قبلا" منم کل ماجرا رو براش تعریف کردم

سرتون رو درد نیارم

اجبار کرد زنگ بزن پشتیبانی میخوام ببینم چی میگن

آقایی که شما باشید نیم ساعت این پشتیبانی تو مخ این بنده خدا جا کرد که تو اصلا" بلد نیستی نت چیه دیگه چه برسه به چیز هایی دیگه

اخرم قطع کردیم

این آشنایی مام تلفن رو که قطع کرد با این برخورد خیلی محترمانه ایشون

یعنی خواستم بگم مردم رو فقط خر فرض میکنن و دیگر هیچ
    متعصفانه بجای اینکه افرادی رو استخدام کنند برای پشتیبانی که سواد فنی دارند کسانی رو استخدام میکنندکه زبون حرف زدن دارند .
    یا یه چیز دیگه که حیفم میاد نگم :دی
    مثلا من چند تا از دوستانم شاتل گرفته بود پرسیدم چرا شاتل گرفتی ؟ میگه این دختره بخش فروشش خوشگله گرفتم الان هر سری 1 چی میشه میرم اونج ا:دی
    شوخی نمیکنم این عین حقیقته
    یعنی برای بالا بردن فروش این سیاست ها بکار میره البته همه جا نه فقط بحس نت ولی پشتیبانیش ...
    ویرایش توسط daniad : July 22nd, 2014 در ساعت 19:32

4. تعداد تشکر ها از daniad به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)