-
July 22nd, 2014, 00:31
عضو دائم
پاسخ : انتظار شما از یک سایت پرداخت ارزی چیست؟چه خدماتی نیاز دارید؟

نوشته اصلی توسط
behnam289
فقط سه چیز
1- کمترین قیمت
2- کمترین کار مزد
3- سرس معتبر
با عرض سلام و ضمن تشکر بابت وقتی که گذاشته اید
1- کمترین قیمت به خیلی موارد بستگی دارد اما چون میزان ورودی حساب بالا است به مبلغ اسکناس تمام موجودی ها و ارز ها به فروش برود که انشا الله محقق گردد
2- برای هیچ یک از عرض ها کارمز دریافت نخواهد شد البته برای مبالغ کم ماننده 20 دلار یک کارمزد جزئی دریافت خواهد شد اما مبالغ بیشتر را کارمزدی فعلا در نظر گرفته نشده است
3- حتما همین طور خواهد بود و دلار هایی را برای افرادی که نیاز به سورس کاملا بانکی دارند نیز در نظر گرفته خواهد شد که بتونیم انشا الله بهترین نوع سرویس دهی را داشته باشیم
با سپاس
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014 00:31
# ADS
-
July 22nd, 2014, 01:09
عضو جدید
سلام
من هم نظرم اینه که به درگاه واسط ارزی نیاز داریم در بین سایت های ایرانی
اولیش خود من سایت کوچیکی دارم و محصولات دیجیتالی به فروش میرسونم که قابل دانلوده و نیازی به ارسال نداره، بازدید کننده خارجی هم دارم
فرد خارجی با ترجمه گوگل مطالب رو متوجه میشه ولی به دلیل اینکه سیستم پرداخت ما متفاوت هست از دنیا ، سایت رو میبنده و میره
فکر میکنم کم نباشه سایت هایی که اینچنین مشکلی دارن
-
تعداد تشکر ها از pouria به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 01:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pouria
سلام
من هم نظرم اینه که به درگاه واسط ارزی نیاز داریم در بین سایت های ایرانی
اولیش خود من سایت کوچیکی دارم و محصولات دیجیتالی به فروش میرسونم که قابل دانلوده و نیازی به ارسال نداره، بازدید کننده خارجی هم دارم
فرد خارجی با ترجمه گوگل مطالب رو متوجه میشه ولی به دلیل اینکه سیستم پرداخت ما متفاوت هست از دنیا ، سایت رو میبنده و میره
فکر میکنم کم نباشه سایت هایی که اینچنین مشکلی دارن
با تشکر از نظری که دادید
درگاهی که میفرمایید واسه سایت های پارسی اصلا نمیشه قرار داد این مورد فرقی ندارد یک قانون واحد در پیپال است اما اگر به سایت دیگری ارجاع بدهید قابل انجام است
یک طرحی هم داریم که پیپال تحت نظر خودمون ارائه بدهیم یعنی خیلی ها چون با پیپال کار نکرده اند راه این کار و عواقب کار ها را اطلاع ندارند از آنجایی که ما چندین سال است با پیپال در حال کار هستیم میتونیم به نهوی پیپال مدیریت شده در اختیار کاربران قرار بدهیم یعنی پیپال با مدارک برایشان ارائه بکنیم و موارد مربوط به تراکنش ها را هم خودمون مدیریت بکنیم یعنی در مدیریت حساب پیپال بهتون کمک بکنیم
البته این برای کاربران خاص که مصرف بالایی میتونند داشته باشند میتونه مناسب باشه که بتونند به قیمت خیلی مناسب سرویس خودشون را ارائه بکنند
با تشکر از نظر سازندتون
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 01:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با سلام
این مورد همین الآن نیز انجام میشه اما در سایت نیز در این رابطه برنامه ریزی هایی شده است
مشکلی که ایرانی ها دارند کارمزد بالای پیپال است که این مورد را نیز تا حدودی رفع کرده ایم
منطورم این هست که به صورت دستی انجام نشه و کاملا به صورت اتوماتیک انجام بشه یعنی بدون نیاز به تایید شما.
-
تعداد تشکر ها از itnet به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 09:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
itnet
منطورم این هست که به صورت دستی انجام نشه و کاملا به صورت اتوماتیک انجام بشه یعنی بدون نیاز به تایید شما.
با سلام
این مورد امکان اتوماسیونش به کلی وجود ندارد و دارای ریسک های بالایی است
وقتی ما یک فرد 24 ساعته را قرار بدهیم اونوقت میشه گفت اتوماتیک وار میشه اما در صورتی که ما این نوید 24 ساعت را بدهیم و همیشه همین روال باشد که پرداخت ها زیر 10-15 دقیقه انجام بشود
سپاس گذارم از شما به خاطر نظری که دادید
- - - Updated - - -
منتظر نظر سایر دوستان و همکاران هستیم
| onlineserver.ir
-
-
July 22nd, 2014, 10:09
عضو انجمن
ریسکش میدونم بالا هست ولی آیا paypal امکاناتی نیز در ان خصوص ارایه میکند؟
به طور مثال API ویژه این کار
-
-
July 22nd, 2014, 11:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
itnet
ریسکش میدونم بالا هست ولی آیا paypal امکاناتی نیز در ان خصوص ارایه میکند؟
به طور مثال API ویژه این کار
با سلام
خیر متاسفانه این مورد را انجام نداده اما خوب اگر نباشد هم راه هایی هست که بشه چنین کاری رو کرد اما ریسک بالایی دارد چرا که پیپال هایی ممکن است وری فای نشده و حتی غیر مرتبط باشند که قرار نیست بهشون ارسال انجام بشه اونوقت با اون دسته از پیپال ها به مشکل میخوریم
| onlineserver.ir
-
-
July 22nd, 2014, 12:26
عضو انجمن
خوب اگر به صورت دستی بخواین انجام بدین چطور میتونید بررسی کنید که وریفای شدن یا نه؟
-
-
July 22nd, 2014, 21:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
itnet
خوب اگر به صورت دستی بخواین انجام بدین چطور میتونید بررسی کنید که وریفای شدن یا نه؟
ما روش های خاص خودمون را داریم متاسفانه با توجه به اینکه همکاران خیلی علاقه به کپی بر داری هستند امکان پابلیک کردن این موارد وجود ندارد
عذر خواهی میکنیم اما طوری که به اکانت های وری فای نشده ارسال نخواهیم داشت
با تشکر
| onlineserver.ir
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2014, 22:20
عضو انجمن
ایشالله که موفق باشید.
همچنین قیمت خوبی بدین که بتونبم با شما همکاری کنیم.
-
تعداد تشکر ها ازitnet به دلیل پست مفید