سلام
گفتم مطمئن نیستم IP ارائه دهند، همین الان قسمت شد از kimsufi سرور جدیدی بخرم که IP اضافه نمی شه order داد. بنابراین از همان soyoustart بگیرید که تا 128 تا IP و OVH تا 256 تا IP ارائه می دهند.
سلام
گفتم مطمئن نیستم IP ارائه دهند، همین الان قسمت شد از kimsufi سرور جدیدی بخرم که IP اضافه نمی شه order داد. بنابراین از همان soyoustart بگیرید که تا 128 تا IP و OVH تا 256 تا IP ارائه می دهند.
ویرایش توسط pejman_view : July 21st, 2014 در ساعت 21:05
ممنونم دوستان
سوال دیگه ای که دارم تفاوت سرور های soyoustart به خود OVH چی هست؟
توی تعداد ای پی هایی که میدن یا قیمت ای پی ها و یا...؟
توی OVH گمونم نیاز به خرید فلکسی پک برای ای پی اضافی هست اما توی soyoustart همچین چیزی مشاهده نکردم
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سلام
سرورهای Soyoustart ضعیف تر و قدیمی تر از OVH هستند البته بعضی از سرورهای Soyoustart نسبت به سرورهای OVH قدیمی هستند اما از سرورهای به روز بازار محسوب می شوند.سوال دیگه ای که دارم تفاوت سرور های soyoustart به خود OVH چی هست؟
Soyoustart نهایتاً 128 تا IP می دهد که در بعضی از سرورها برای 16تا IP اول فقط هزینه آن را یکبار می دهید از ماه های دیگر نیاز به پرداخت هزینه نیست و هزینه هر IP اضافه 3 دلار است.توی تعداد ای پی هایی که میدن یا قیمت ای پی ها و یا...؟
OVH نهایتاً 256 تا IP می دهد که فقط هزینه اولیه آن نیاز است بپردازید و ماه های بعد نیاز به پرداخت ندارد. و هزینه هر IP 3 دلار است. ضمناً فرقی نمی کند چندتا بخرید هر 256 تا آی پی همینطور حساب می شود.
فلکسی پک مربوط به Hetzner نه OVH البته قدیما یه Proffessional Pack داشت که الان مطمئن نیستم هنوز داشته باشد.توی OVH گمونم نیاز به خرید فلکسی پک برای ای پی اضافی هست اما توی soyoustart همچین چیزی مشاهده نکردم
با سلام و احترام
دیتا سنتر ovh با 3 برند در حال فعالیت هست
یکی خودش هست و سایتش که معمولا سرر های قوی تر و نو رو ارائه می دهد
با 2 برند کیمسوفی و سیو استارت هم سرور های ارزان و قدیمی رو ارائه می دهد
شبکه همون هست ولی سخت افزار قدیمی هست
در کل برای بعضی کارها مناسب هست و برای خیلی کار ها هم مناسب نیست
یقینا پشتیبانی همشون ضعیف هست ولی ارزان بودن سرور هاشون یه مزیت محسوب می شود
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)