سلام
کدبسته و یا باز بودن دلیلی بر مو از ماست کشیده شدن و تمیز شدن سورس یک نرم افزار نیست، کما اینکه چندی پیش مشکل "خونریزی قلبی" را مشاهده کردیم که از یک نرم افزار Open Source بود و عمق فاجعه بسیار بالا بود.
Zone-H مرجعی برای هکر ها هست که کار خودشون را اثبات کنند، هکر برای دریافت جایزه هک نمی کند. برای اثبات توانایی خودش این کار را انجام می دهد.
اگر شما زمانی سرور ویندوزی را هک کنید به هیچ وجه مایکروسافت به شما جایزه ای نمیدهد چه بسا هک شدن دلایل زیادی داشته باشد همچنین سایت اشاره شده توسط من نشانگر این هست که وب سرورهای لینوکسی به نسبت ویندوزی بیشتر هک شده اند، همچنین این دلیلی بر نا امنی سرورهای لینوکسی نیست چون امنیت موضوعی است نسبی و به عوامل بی شماری بستگی دارد.. همچنین در خصوص ادعای شما خوشحال خواهم شد مستندی معتبر در تاپیکی دیگر که مخصوص این موضوع باشد مشاهده کنم.
در خصوص سایتی که شما لینک آن را داده اید می خواستم نظری ارائه کنم اما با توجه به Comment های زیر آن که بصورت بسیار گسترده این موضوع را بحث کرده اند (اساسا بحث مطرح شده بدون ارائه مدرک و مستندات بی اساس است) قضاوت را به عهده خوانندگان آن می گذارم و موضوع این تاپیک را بیش از از موضوع اصلی خارج نمی کنم.
با سپاس