-
July 20th, 2014, 18:59
عضو انجمن
پاسخ : نحوه حذف لایسنس برای پوسته وردپرس

نوشته اصلی توسط
Abolijoon
این یعنی مردم بدونن ما شما اصله ؟! عجب

چند وقت پیش تاپیک باز شد لایسنس ویندوز 8 فروش داشت منم خریدم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
elementary
همه که مثل شما پول دار نیستن برن لایسنس مایکرو سافت بخرن ! با لینوکس کارمیکنند و ویندوز براشون یه چیز خیلی چیپ هست !

بحث پولداری یا چیز دیگه ای نیست من این جمله رو گفتم که بنده خدا بدونه حداقل ویندوز خودم لایسنس داره که دارم نهی می کنم.
بعد من با لینوکس کار نمی کنم این ویندوز هم چند وقت پیش تاپیک باز شد فروش لایسنس ویندوز 8 منم خریدم 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
daniad
من نگفتم درسته اتفاقا گفتم غلطه :دی
اتفاقا حرف این دوستمون خیلی منطقی و به حق بود مخصوصا خط آخرش وقتی خودمون کرک استفاده می کنیم چرا دیگران رو نهی می کنیم.
-
-
July 20th, 2014 18:59
# ADS
-
July 20th, 2014, 23:17
بحث پولداری یا چیز دیگه ای نیست من این جمله رو گفتم که بنده خدا بدونه حداقل ویندوز خودم لایسنس داره که دارم نهی می کنم.
بعد من با لینوکس کار نمی کنم این ویندوز هم چند وقت پیش تاپیک باز شد فروش لایسنس ویندوز 8 منم خریدم
خوب شما که می گی خودت لایسنس خریدی دلیلت چی بوده؟ حالا شرکت های بزرگ رو بذاریم کنار ولی اگه قراره یه چیز نال یا کرک شه و پخش شه شروع کنندش بهتره ما نباشیم.
-
-
July 21st, 2014, 03:06
عضو انجمن
این ویندوز هم دیدم قیمتش خوبه خریدم. اره قالبی اگر فقط برای یک سایت طراحی بشه کار غلطی هست ولی وقتی یکی میاد میذاره برای فروش عموم کدر شده برای کپی رایت بنظر من نال کردنش مورد نداره.
-