تجربه نویسندگی در سایت فیلم و موزیک رو دارم با وی پی اس و وردپرس اشنایی کامل دارم
آشنایی با وردپرس - جوملا و سایر سیستم ها
پست میزنم کپی شده با سئوی عالی . ایندکس در گوگل
در تماس باشید .
قیمت رو بگید به بنده. خوشحال میشم
آلمان وب هاست : فروش هاست/ نمایندگی / مستر ریسلر / سرور مجازی و اختصاصی / نصب و کانفینگ / و محصولات کشور ایران
09198074089 - جعفری
دوست عزیز اگه نویسنده حرفه ای برای سایتت میخوای بهتر از من کسیو تو زمینه فیلم نمیتونی پیدا کنی
من میتونم هروز اپدید سریال های جدیدو بزارم میتونم هر روز فیلم های جدیدو که تو سایت ها خارجی قرار میگیره با کیفیت های مختلف تو سایته شما قرار بدم
خودم میتونم خلاصه فیلم هارو از سایت های خارجی ترجمه کنم و قرار بدم یا خودم خلاصشو بنویسم
میتونم زیرنویس فیلمم در صورت امکان همراه با خود قیلم قرار بدم
میتونم اهنگ و موزیک های روز دنیارو اگه بخواین براتون تو سایت بزارم
من خودم یه چند ماه سایت ففیلم داشتم
مدرک تافل دارم
بعد خدمتتون عرض کنم
php , html , css , java رو فول بلدم
کانفیگ سرور و ... بلدم
عاشق موسیقی و ترانه
در حال حاضر دارم برای دو تا سایت کار میکنم اگه شما خواستید شما هم سومی
دیگه هیچی
اها
پشتیبانیم عالی هس
هر روز از صبح ساعت 6 تا شب ساعت 12 آنلاینم
البته بعضی وقتا آفلاین میشم که اونم طبیعی هس
بعد دیگه چی بگم آخه
همین
بازم چیزی خواستی بگو تعارف نکن
نوکرتم
ممنون که وقت گزاشتین و متن منو خوندین
درد من تنهایی نیست : بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر ، و با تبسمی بر لب این حماقت رو حکمت خداوند می نامند.
بزرگ مرد تاریخ هند : گاندی
سلام عزیز
در صورتی که نویسنده کامل میخواید یکی از عزیزان هستند چند سالی برای خود بنده کار کردن واقعا" کارشون درست هستش در حال حاضر مشکل مالی دارن اگه میخواید پ.خ بدید ایدیشون رو تقدیم کنم
موفق باشید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
درد من تنهایی نیست : بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر ، و با تبسمی بر لب این حماقت رو حکمت خداوند می نامند.
بزرگ مرد تاریخ هند : گاندی
مشکلی ندارم با ترجمه و وی پی اس و مدیریت محتوا
اگه خواستید از طریق یاهو در ارتباط باشید ممنون
pooya_m1385@yahoo.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)