باسلام
مشکل سرور تا دقایقی دیگر برطرف میشود.
باسلام
مشکل سرور تا دقایقی دیگر برطرف میشود.
گروه میزبانی ایستگاه آبی ارائه دهنده راهکاری های اینترنتی با شماره ثبت : ((در حال ثبت))
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی گروه میزبانی ایستگاه آبی به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
اقا کسی از این سایت شماره تماس نداره ؟
من 2 روز پیش سرورم دچار مشکل شد تیکت زدم 6 ساعت بعدش گفتن برطرف شده تا الان که پست دادم مشکل برطرف نشده ! منم نیاز شدید دارم به سرور !
سایت که شماره تماس ندارن توش تیکت هم که به امون خدا معلوم نیست کی بیان جواب بدن.. چجوری 24 ساعت 7روز هفته نوشتن !
- - - Updated - - -
هیچ کسی اینجا از اینشون شماره تماس نداره ؟ چجوری دارن تویه سایت شما فعالیت میکنند و بازار کار راه انداختن !
- - - Updated - - -
کسی از اینا سرویس داره که تیکت گداشته باشه ! میخوام ببینم جواب شمارو هم دادن یا نه..
از مدیران محترم کسی راه ارتباطی با اینا نداره ؟
ما احتیاج شدید به سرور داریم اینها هم انگار دسته جمعی رفتن مسافرت..
ویرایش توسط jadogar : July 31st, 2014 در ساعت 10:46
سلام
شرکت هستین؟ نماد دارید؟
برادر من الان 3 روزه کسی جواب نداده چه پشتیبانیه !!
من که نمیتونم هزار تا کار و.. ول کنم بشینم ببینم ایشون کی lمیتونه بیاد جواب تیکت بده !
ویرایش توسط jadogar : August 3rd, 2014 در ساعت 12:11
باسلام
با عرض پوزش از تمامی مشتریان عزیز
متاسفانه اینترنت منطقه قطع شده بود.
تمامی تیکت ها پاسخ داده شد.
گروه میزبانی ایستگاه آبی ارائه دهنده راهکاری های اینترنتی با شماره ثبت : ((در حال ثبت))
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی گروه میزبانی ایستگاه آبی به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
با تشکر از ایشون..BlueStation
تشریف اوردن و بابت تاخیرشون افزایش موجودی دادند.
به امید اینده بهتر
سلام سرور ها قطع شدن ... سایت هم بالا نمیاد مشکل چیه؟
سرور بنده هم داون شد !
نماینده رسمی اینترنت مخابرات استان خراسان رضوی
:: ثبت نام :: تمدید :: جحم اضافه ::
به صورت لحظه ای
http://adsl-khorasan.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)