نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 4593

موضوع: اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mo_mohit1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    424
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    275 پست

پیش فرض پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrzadism نمایش پست ها
    قبل از اینکه این اسکریپت رو تهیه کنم از هک شدن و مشکلات امنیتی این اسکریپت زیاد شنیده بودم
    اما بعدها مطرح شد که با کد گذاری کردن و اضافه شدن کلید رمزنگاری این اسکریپت امن شده خلاصه من اسکریپت رو نصب کردم و چندین ماه استفاده کردم تا ۲ روز پیش که موقع لاگین کردن رمز ورود رو قبول نمی کرد و طبق تماسهای مشتریان متوجه شدم که تمام کدهای ما به سرقت رفته و استفاده شدن، مبلغ قابل توجهی رو از دست دادم و از اون مهمتر سایتی که مدت ها برای اون زحمت کشیده بودم و هزینه برای تبلیغات و بالا بردن ان داده بودم رو در حال حاضر از دسترس خارج کردم.
    اینکه تغییر پسورد برای تمام کسانی که اطلاعات مربوط به هاست رو دارن بسیار ساده هست رو میدونم و طبیعتا کسانی به این اطلاعات دسترسی خواهند داشت ولی اینکه چطور کسی تونسته به کلید رمز نگاری من که فقط جایی یاداشت شده که اطمینان دارم کسی به اون دسترسی نداره رو به دست بیاره برای من بسیار عجیب هست و نشون دهنده وجود باگ یا امنیت پایین این اسکریپت بر خلاف ادعای ارائه کننده های این اسکریپت می باشد.
    لطفا دوستانی که اطلاعات بیشتری در این مورد دارند راهنمایی نمایند و همکاری صورت بگیرد اگر این اسکریپت قابلیت امن شدن را ندارد اطلاع رسانی شود تا جلوی ضرر و زیان افراد بیشتری گرفته شود.
    سلام اسکریپت براحتی هک نمیشه/ قبلا یه باگ داشت که برطرف شد/ ولی کسی که بخاد هک کنه براحتی این کارو انجام میده/ کلید رمزنگاری توی فایل کانفیگه/کافیه بتونه یه راه نفوذ پیدا کنه و یه شل آپلود کنه/ اونوقت تمام فایل کانفیگت در اختبارشه و هم اطلاعات دیتابیس که شامل تمامی کارت ها و هم کلید رمزنگاری وپسورد مدیریت رو خواهد داشت
    بنده به شخصه خودم چند بار هک شدم./ جالب اینجاست طرف هکم کرد و بعد اومد یاهو یوزرا رو بهم نشون داد و گفت بیا پول بهم بده تا دیگه هک نشه.... منم کوچ کردم به همون maker

البته راه برای امن کردن وجود داره. پرمیشن فایل ها و اینکه روی پوشه های مهم مثل includ و back رمز بزارین/ کسایی که تجربه کافی دارن باید یه تاپیک جدا بزنن و این مواردو ذکر کنند

2. تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)