نقل قول نوشته اصلی توسط armin.m نمایش پست ها
مطمئنید که سرعت ها بر اساس بیت محاصبه میشه؟! بعید می دونما!! آخه اگه اینجوری باشه باید به سرعت اینترنت خودم شک کنم چون الآن سرعتش 8 برابر اون چیزیه که شرکت احتمالا بر اساس بیت معرفی کرده!
البته حرف شما هم نمی تونه غلط باشه. چون همیشه بیت با b و بایت با B نمایش داده می شه
در هر صورت اینترنتی که 1 مگ هست حداقل باید 200 تا دانلود بده، حالا این که شرکت ارائه دهنده با 1 به 8 کردن اشتراک ونمایش سرعت به صورت بیت میاد این مقدار رو به 68 تقسیم می کنه جالب نیست و یک نوع فریب محسوب میشه.
همونطور که خدمت حضور گلت عرض کردم حداقل میزان گارانتی شدست. ممکنه تا بی نهایت بره ولی حداقل اونه... یعنی در بدترین شرایط باید اون میزان گارانتی شده رو به شما بده.ی
یه جایی مثل آسیاتک در طول روز تمامی سرویس هاش تا میزانی که خطتون کشش داشته باشه آپ میشه ولی در شب به میزان سرعتی که گفته شما رو لیمیت میکنه .این روی سرویس های حجمی با نیت فروش حجم بیشتر صدق میکنه ولی در سرویس های نامحدود عینا اون حداقل و حداکثر میزان گارانتی شده رعایت میشه. شما اگه فرضا یک سرویس نامحدود واقعی (بدون محدودیت ترافیک و رعایت fair use policy ) پیدا کردید که بیشتراز میزان واقعی به شما سرویس داد حتما آدرسشو به من بدید...