سلام
دوستان توضیحات هر بند مربوط به حقوقی در کجا اومده؟
توی سایتش برید قسمتی که برنامه مخصوص حقیقی یا حقوقی یا بقیه موارد را دانلود مکنید در زیرشون هم قسمت راهنما برای هر کدوم بصورت پی دی اف داره
- - - Updated - - -
خودتون را گرفتار نکنید تا زمانی که نرفته باشید و اعلا م نکرده باشید که فعالت تجاری دارید کسی کارتون نداره البته خوشدون هم بازرس دارن و میگردن مغازها و کبهای جدیدی شناسایی میکنند ول یهر زمان هم خودشون متوجه شدن میتونید ب
ید مثلا تازه شورع کردین و یا مثلا از یک ماه پیش ول یدر صورتی که سالهای قبل رفته باشدی و پرونده مالیاتی داشته باشید دیگه باید ره سال برید وگرنه در صورت اعلاتم دادن اظهار نامه هم تخیفی که به همه میدن و بصورت پی فرض بین 1 ملیون تا 1.5 ملیون هست اگر اشتباه نکنم از دست میدن و ععلاو از از دست دادن تخفیف یه جریمه هم میخورید پس از 2تا ضرر مکنی
مثلا مالیات شما میشد 2 میلیون 1.5 ملییون تخفیف میخورد شما 500 تومن میدادن ولی حالا که نرفتید هم 2 میلیون باید بدین هم یه جریمه بابت این که نرفتید اعلام اضهار نامه کنید
- - - Updated - - -
اگر هنوز پروانه کسب نگرفتید و جایی هم اعلام نکردین که فعالیت اقتصادی دارید نیاز نیست برید وگرنه یه پول مفتی هم باید بری دو دستی تقدیم کنی
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ما هایی که شرکت هستیم باید بریم اداره پست تاییدیه پستی بگیریم
در صورتی که کد اقتصادی دریافت نشده اول بایید کد اقتصادی دریافت بشه و...
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
شما اول باید کد رهگیری پیش ثبت نام دریافت کنید و سپس اظهارنامه رو تکمیل کنید
سوال بنده اینه:
از صفحه 5 نرم افزار اطلاعات مالی شامل درامد یک سال و سود و زیاد و هزینه ها و .... رو چطوری وارد کنیم که نه سیخ بسوزه نه کباب
یکی از بچه های حسابداری میتونست کمک کنه ولی حیف همه رفتن مسجد !
یه نکته اون دوستانی که پیش ثبت نام نکردن و رمز و اکانت توسط پست آورده نشده و به عبارتی پیش ثبت نام تایید نشده ندارن بهتره فرم را در نرم افزار تکمیل نکنن. چون در آخر موقع ارسال گیر میده به شناسه پیش ثبت نام و کلا ارسال نمیکنه!
در ضمن آن دوستانی هم که مغازه اجاره ای هستند و کد رهگیری برای اجاره نامه شون ثبت شده به نظرم بهتره خودشون اقدام کنن چون معمولا یکی دو سال اول معاف میشن. و معمولا موقع تحویل مغازه نیز بنگاه میگه دارایی و شهرداری را تسویه بیاورید.
سود و زیان رو هم بسته به هزینه ها و سود در طول سال تقریبی حساب کنید بزنید.
..::| بیش از یک دهه |::..
عزیز من هم گفتم اگر هنوز نگرفتید پروانه کسب میتونید نرید چون جایی هنوز اعلام نکردین که فعالیت اقتصادی دارید
اگر پروانه کسب گرفتید که 100% باید برید و اظهار نامه پر کنید وگرنه جریمه میخوردیداگر هنوز پروانه کسب نگرفتید و جایی هم اعلام نکردین که فعالیت اقتصادی دارید نیاز نیست برید وگرنه یه پول مفتی هم باید بری دو دستی تقدیم کنی
خودم من هم جواز کسب دارم هر سال میرفتم پر میکردیم ولی از اوسط پارسال کرایه دادم مغازه را فردا بیاد برم پر کنم اظهار نامه( البته ایندفعه جهت اینکه ملک کرایه دادم ) فقط هم 2 روز فرصت بیشتر باقی نمونده
- - - Updated - - -
قبل که ما میرفتیم مسول این قسمتی که ما باید میرفتیم میگفتش میتونید بگید توافقی فقط مشصخات و ادرس میزدیم خودشون براساس مالیات سال قبل 15% اضافه میکردناز صفحه 5 نرم افزار اطلاعات مالی شامل درامد یک سال و سود و زیاد و هزینه ها و .... رو چطوری وارد کنیم که نه سیخ بسوزه نه کباب
که ظاهرا این مورد هم دیگه فکرکنم مورد قبولشون نیست
در مورد هزنیها شما کمترین سودی که میشه داشت و تابلو نشه که بگن طرف داره دورغ میگه اعلام کنید هزنیهای برق و اب و تلفن و کارگرو موارد اینچنیین هم هم جمع بزنید و اعلام کنید که از سود کم بشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
این نام کاربری و رمز عبور پیش ثبت نام رو از کجا بیاریم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)