نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
2 تا احتمال وجود داره.
1. ممکنه از جناب vpsland خرید کرده باشن که 100tb متوجه شده و سرورا رو بسته / دستشون درد نکنه
2. فهمیدن ایرانی هستن و طبق قوانین USA این حق رو دارن که سرویسهای ایرانیا رو بدون دلیل ببندن / دستشون درد نکنه / آمریکا گفته ایرانی جماعت حق نداره بیاد طرف ما، پس چرا میرید از آمریکا که کافر حربیه خرید میکنید ؟
ما ایشون رو نمی شناسیم !
ما قبل خرید از این دیتا سنتر ( توسط دو شرکت دیگه ) و ایمیلی که دوستان با آی پی ایران زده بودند گفته بودند که مشکلی با ایرانی ها ندارند و فقط با آی پی ایران خرید نکنید ! ما که سرور هم به نام خودمون نبوده !
نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasazan نمایش پست ها
یعنی بدون اطلاع قبلی سرور شما بسته شده است؟ لطفا اگر امکان دارد کاملتر توضیح دهید.
بله . بدون اطلاع قبلی ! الان هم فکر کنم بک آپ رو پروندن !
نقل قول نوشته اصلی توسط Am!r نمایش پست ها
چه قدر گفتم با دلار هكي خريد نكنيد چه قدر گفتم هي از اجنبي جماعت خريد نكنيد حالا XLhost رو يه چيزي ولي ديگه 100TB نوبرش بود، ممد آفرين داري به راه راست برميگردي!
سلام . دلار هکی چیه آخه !
آخه وقتی می گن با ایرانی ها مشکل نداریم و فقط مجبوریم که قوانین رو رعایت کنیم و فقط و فقط به آی پی ایران سرویس ندیم ! چی کار کنیم خوب آخه !
نقل قول نوشته اصلی توسط goldstar نمایش پست ها
سلام
به احتمال زیاد کشور ایران رو به دلیل کارهایی که بعضی از دوستان انجام دادن در لیست سیاه قرار دادن(دلار و کارت اعتباری ناسالم، وارز، هک و کارهای مخرب)
وگرنه بارها با این دیتاسنتر صحبت کردم و گفتن شرکت انگلیسی هست و مشکلی نیست.
البته آقایی که سرور با دلار سرقتی میفروخت هم به تام با توجه به اطلاعاتی که پیدا کرده بودم گزارش دادم و در حال پیگیری بودند.
فقط میشه متاسف بود! (برای خیلی چیزها)
شما میشه مدارکتون رو مبنی بر اینکه افرادی که از سافت لایر خرید کردند . دلار هکی مصرف کرده بودند ( عجب صیغه ای ! )