-
July 19th, 2014, 05:38
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ به دنبال نویسنده و مدیر برای سایت اندروید █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
با سلام و احترام خدمت دوستان گرامی 
بنده برای سایتی که یک ماه هس تقریببا دارم به طور جدی روش کار می کنم،با موضوع اندروید،دنبال شریک هستم که باهم مدیریت کنیم.دلیل هم من تنهایی نمیتونم پست بذارم و پول نویسنده هم فعلا ندارم.
برای شریک سود اینده هم نصف نصف هس و حتی اطلاعات هاست هم برا اطمینان در اختیارش قرار میدم.
کسی مایل به شراکت بود ایدیم رو ادکنه یا پخ بده:
behnam.rezaei1376
Updated - - -
ادرس سایت : www.nikmobile.ir
ویرایش توسط nikmobile : July 19th, 2014 در ساعت 12:32
-
-
July 19th, 2014 05:38
# ADS
-
July 19th, 2014, 06:47
عضو انجمن
پاسخ : █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ به دنبال نویسنده و مدیر برای سایت اندروید █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
سلام
ای دی یاهو لطفا اد کنید : info_ostadha
سئوی حرفه ای و ایندکس سایت در صفه اول گوگل بین لینک 1 تا 5
-
تعداد تشکر ها از almanwebhost به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2014, 10:10
عضو انجمن
پاسخ : █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ به دنبال نویسنده و مدیر برای سایت اندروید █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
با من در یاهو در تماس باشید
شاید بتونم خدمتتون کمک بکنم
-
-
July 19th, 2014, 10:39

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با من در یاهو در تماس باشید
شاید بتونم خدمتتون کمک بکنم
اد کردم
-
-
July 19th, 2014, 12:04
سلام من همه شزایط بالا رو دارم
فتوشاپ هم بلدم
هنوز نویسنده میخواین؟
اگه آره لطفا آی دی تونو بدین
-
-
July 20th, 2014, 09:46
فقط مدیر برای شراکت 
- - - Updated - - -
نبود؟ :|
- - - Updated - - -
up...
ویرایش توسط nikmobile : July 19th, 2014 در ساعت 12:33
-
-
July 20th, 2014, 10:52
بنده میتونم در خدمتتون باشم با همه چیز هم آشنایی دارم . در صورت تمایل آیدی یاهوتونو پ.خ کنید لطفا ...
-
-
July 26th, 2014, 10:01

نوشته اصلی توسط
xcx
بنده میتونم در خدمتتون باشم با همه چیز هم آشنایی دارم . در صورت تمایل آیدی یاهوتونو پ.خ کنید لطفا ...
ایدی زیر پست اول نوشته لطفا اد کنید 
- - - Updated - - -
up...
- - - Updated - - -
آپ
- - - Updated - - -
بیا بالا
- - - Updated - - -
up
-
-
August 6th, 2014, 11:25
-