-
June 9th, 2010, 10:46
عضو دائم
پاسخ : vps ويندوز.. قيمت بديد

نوشته اصلی توسط
delta
بابا اين همه آفر بالا نديد. گفتم كه دارم ميگيرمش فقط براي مديريت فايل و فرستادن رو سرور خودم. ماهي 20 و 30 ميخوام چيكار؟ گفتم كه 10 گيگ هم كافيمه. رم 128 هم كافيمه.پهناي 200 هم كافيه!
رضاجان قيمتهات خوبه اما اگر بتوني سر و تهش رو بزني از رم و... تا 10 يك چيزي جور كني فردا مشتريتم! بقيه دوستان هم همينطور. اگر سرور خودشون دارند و ميتونن همچين چيزي رو پكيج كنند لطفا آفر بدهند.
سعی کنید وی پی اس ویندوز رو برای ریموت دسکتاپ ، حتما با پورت یک گیگ بگیرید (Share هم باشه بهتر از 100 هست)
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها از IFACO.Net به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2010 10:46
# ADS
-
June 9th, 2010, 11:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
سعی کنید وی پی اس ویندوز رو برای ریموت دسکتاپ ، حتما با پورت یک گیگ بگیرید (Share هم باشه بهتر از 100 هست)

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
VPS اروزن میخوای ؟ :s
توهمین تاپیک همسایه ماهی 4 تومن حراجش کردن

یه کم چونه بزنی شاید 2-3 تومنم راضی شدن

تازه پورت 1 گیگ و لایسنس ویندوز هم اورجیناله

دیگه چی بهتر از این ؟

ممد جان اگر ارزان ميخوام چون اصلا استفاده اي ازش نميخوام كنم آنچناني. حتي آپتايم 50 هم بستمه! اگر به سرور و هارد هست كه ترابايتي خودم دارم. منتهي ايني كه ميخوام رو براي اينه بعضي فايلهاي سنگين چند گيگ پسورد دارند و يا مشخص نيست توش چيه چون رار هستند و..براي باز كردن اينگونه فايلها حتما بايد ريموت بشي ويندوز و تو همون رار و آنزيپ كني و دوباره زيپ كني و آن زيپ خودت رو بفرستي رو سرور اصلي.. نميتونم كه هر چي چند گيگ هست رو با سرعت نت ايران دانلود 1 ساعته دانلود كنم و بعد ببينم توش چي بوده!
براي همين نه پرتش مهم هست نه آپتايم و نه رم و.. روزي نهايتش 1 ساعت ميخوام ازش استفاده كنم فقط براي مديريت فايلها.براي همين نياز به vps گران چند گيگ و خوب و عالي و.. ندارم.
براي همين پيشنهاد 10 تومان دادم چون حداقل قيمت vps همينه..
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2010, 11:07
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2010, 11:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
delta
ممد جان اگر ارزان ميخوام چون اصلا استفاده اي ازش نميخوام كنم آنچناني. حتي آپتايم 50 هم بستمه! اگر به سرور و هارد هست كه ترابايتي خودم دارم. منتهي ايني كه ميخوام رو براي اينه بعضي فايلهاي سنگين چند گيگ پسورد دارند و يا مشخص نيست توش چيه چون رار هستند و..براي باز كردن اينگونه فايلها حتما بايد ريموت بشي ويندوز و تو همون رار و آنزيپ كني و دوباره زيپ كني و آن زيپ خودت رو بفرستي رو سرور اصلي.. نميتونم كه هر چي چند گيگ هست رو با سرعت نت ايران دانلود 1 ساعته دانلود كنم و بعد ببينم توش چي بوده!
براي همين نه پرتش مهم هست نه آپتايم و نه رم و.. روزي نهايتش 1 ساعت ميخوام ازش استفاده كنم فقط براي مديريت فايلها.براي همين نياز به vps گران چند گيگ و خوب و عالي و.. ندارم.
براي همين پيشنهاد 10 تومان دادم چون حداقل قيمت vps همينه..
اگه پورتش ضعیف باشه، خیلی اذیت میشی، ما یه وی پی اس برای ریموت چند بار از چند نفر گرفتیم، حداکثر 3 مگابایت بر ثانیه اونهم در بهترین حالت دانلود میکرد، مجبور شدیم کنسلش کنیم، چون یه فایل چند گیگی رو تا دانلود کنه بیشتر از یک ساعت زمان میبرد، به همین خاطر گفتم پورت یک گیگ بگیرید تا پشیمون نشید.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها از IFACO.Net به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2010, 11:41
عضو انجمن
البته پورت سرور من یک گیگابیت هست و برای هر سرور مجازی ، 100 مگابیت اختصاصی خواهم داد که فکر نمیکنم کم باشه
اگر لینک درست و حسابی باشه میشه با سرعت 10-12 مگابایت دانلود کرد 
من خودم با اکانت رپیدشیر راحت سرعت 12 مگابایت رو میگیرم
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2010, 12:13
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2010, 12:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
!

نوشته اصلی توسط
delta
vps با پورت 1 گيگ و ویندوز 2008 لایسنس دار ماهانه 4 هزار تومان!!

اي بابا..من كه دنبال ارزونترين هستم آن هم با كمترين امكانات حداقل گفتم 10 باشه. اين چطور اين همه رو ميده 4 تومان؟!!

گفتیم دلیل ارزونی فروش سالیانه هست و ماهیانه نداره !
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2010, 12:25

نوشته اصلی توسط
delta
vps با پورت 1 گيگ و ویندوز 2008 لایسنس دار ماهانه 4 هزار تومان!!

اي بابا..من كه دنبال ارزونترين هستم آن هم با كمترين امكانات حداقل گفتم 10 باشه. اين چطور اين همه رو ميده 4 تومان؟!!

چون کارشون درسته ارزون میدن 
شایدم ممکنه برعکس باشه.
پ.ن: شایدم از این دلایل داشته باشه: http://www.webhostingtalk.ir/f34/100...05/#post112407
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2010, 12:34
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازسلام عیلکم و رحمت الله به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2010, 12:36

نوشته اصلی توسط