صفحه 395 از 460 نخستنخست ... 295345385391392393394395396397398399405445 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,941 تا 3,950 , از مجموع 4593

موضوع: اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    636
    تشکر تشکر شده 
    2,318
    تشکر شده در
    1,830 پست

پیش فرض پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrzadism نمایش پست ها
    قبل از اینکه این اسکریپت رو تهیه کنم از هک شدن و مشکلات امنیتی این اسکریپت زیاد شنیده بودم
    اما بعدها مطرح شد که با کد گذاری کردن و اضافه شدن کلید رمزنگاری این اسکریپت امن شده خلاصه من اسکریپت رو نصب کردم و چندین ماه استفاده کردم تا ۲ روز پیش که موقع لاگین کردن رمز ورود رو قبول نمی کرد و طبق تماسهای مشتریان متوجه شدم که تمام کدهای ما به سرقت رفته و استفاده شدن، مبلغ قابل توجهی رو از دست دادم و از اون مهمتر سایتی که مدت ها برای اون زحمت کشیده بودم و هزینه برای تبلیغات و بالا بردن ان داده بودم رو در حال حاضر از دسترس خارج کردم.
    اینکه تغییر پسورد برای تمام کسانی که اطلاعات مربوط به هاست رو دارن بسیار ساده هست رو میدونم و طبیعتا کسانی به این اطلاعات دسترسی خواهند داشت ولی اینکه چطور کسی تونسته به کلید رمز نگاری من که فقط جایی یاداشت شده که اطمینان دارم کسی به اون دسترسی نداره رو به دست بیاره برای من بسیار عجیب هست و نشون دهنده وجود باگ یا امنیت پایین این اسکریپت بر خلاف ادعای ارائه کننده های این اسکریپت می باشد.
    لطفا دوستانی که اطلاعات بیشتری در این مورد دارند راهنمایی نمایند و همکاری صورت بگیرد اگر این اسکریپت قابلیت امن شدن را ندارد اطلاع رسانی شود تا جلوی ضرر و زیان افراد بیشتری گرفته شود.
    مورد استفاده چی بوده؟
    ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
    IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
    www.ParaServer.Net

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط razavihost نمایش پست ها
    مورد استفاده چی بوده؟
    همانطور که گفتم فروش کد

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    397
    تشکر شده در
    330 پست

دوستان عزیز قصد توهین ندارم و از استارتر محترم غذر میخواهم
    شاید کمی صاحب اسکریپت برای انتشار عجله کرده بودند
    اسکریپت به راحتی قابل هک بود و الان را خبر ندارم
    و اسکریپت هایی درست شده که داره جای فریر رو میگیرد و امیدواریم به این اسکریپت هم رسیدگی شود

عضو انجمن mo_mohit1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    424
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    275 پست

قبل از اینکه این اسکریپت رو تهیه کنم از هک شدن و مشکلات امنیتی این اسکریپت زیاد شنیده بودم
    اما بعدها مطرح شد که با کد گذاری کردن و اضافه شدن کلید رمزنگاری این اسکریپت امن شده خلاصه من اسکریپت رو نصب کردم و چندین ماه استفاده کردم تا ۲ روز پیش که موقع لاگین کردن رمز ورود رو قبول نمی کرد و طبق تماسهای مشتریان متوجه شدم که تمام کدهای ما به سرقت رفته و استفاده شدن، مبلغ قابل توجهی رو از دست دادم و از اون مهمتر سایتی که مدت ها برای اون زحمت کشیده بودم و هزینه برای تبلیغات و بالا بردن ان داده بودم رو در حال حاضر از دسترس خارج کردم.
    اینکه تغییر پسورد برای تمام کسانی که اطلاعات مربوط به هاست رو دارن بسیار ساده هست رو میدونم و طبیعتا کسانی به این اطلاعات دسترسی خواهند داشت ولی اینکه چطور کسی تونسته به کلید رمز نگاری من که فقط جایی یاداشت شده که اطمینان دارم کسی به اون دسترسی نداره رو به دست بیاره برای من بسیار عجیب هست و نشون دهنده وجود باگ یا امنیت پایین این اسکریپت بر خلاف ادعای ارائه کننده های این اسکریپت می باشد.
    لطفا دوستانی که اطلاعات بیشتری در این مورد دارند راهنمایی نمایند و همکاری صورت بگیرد اگر این اسکریپت قابلیت امن شدن را ندارد اطلاع رسانی شود تا جلوی ضرر و زیان افراد بیشتری گرفته شود.
    سلام اسکریپت براحتی هک نمیشه/ قبلا یه باگ داشت که برطرف شد/ ولی کسی که بخاد هک کنه براحتی این کارو انجام میده/ کلید رمزنگاری توی فایل کانفیگه/کافیه بتونه یه راه نفوذ پیدا کنه و یه شل آپلود کنه/ اونوقت تمام فایل کانفیگت در اختبارشه و هم اطلاعات دیتابیس که شامل تمامی کارت ها و هم کلید رمزنگاری وپسورد مدیریت رو خواهد داشت
    بنده به شخصه خودم چند بار هک شدم./ جالب اینجاست طرف هکم کرد و بعد اومد یاهو یوزرا رو بهم نشون داد و گفت بیا پول بهم بده تا دیگه هک نشه.... منم کوچ کردم به همون maker

البته راه برای امن کردن وجود داره. پرمیشن فایل ها و اینکه روی پوشه های مهم مثل includ و back رمز بزارین/ کسایی که تجربه کافی دارن باید یه تاپیک جدا بزنن و این مواردو ذکر کنند

6. تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

فايل كانفيگ رو با يون كيوب كد كنيد ازين اتفاقا راحت نيوفته!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

8. تعداد تشکر ها از Iranian Group به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_mohit1 نمایش پست ها
    سلام اسکریپت براحتی هک نمیشه/ قبلا یه باگ داشت که برطرف شد/ ولی کسی که بخاد هک کنه براحتی این کارو انجام میده/ کلید رمزنگاری توی فایل کانفیگه/کافیه بتونه یه راه نفوذ پیدا کنه و یه شل آپلود کنه/ اونوقت تمام فایل کانفیگت در اختبارشه و هم اطلاعات دیتابیس که شامل تمامی کارت ها و هم کلید رمزنگاری وپسورد مدیریت رو خواهد داشت
    بنده به شخصه خودم چند بار هک شدم./ جالب اینجاست طرف هکم کرد و بعد اومد یاهو یوزرا رو بهم نشون داد و گفت بیا پول بهم بده تا دیگه هک نشه.... منم کوچ کردم به همون maker

البته راه برای امن کردن وجود داره. پرمیشن فایل ها و اینکه روی پوشه های مهم مثل includ و back رمز بزارین/ کسایی که تجربه کافی دارن باید یه تاپیک جدا بزنن و این مواردو ذکر کنند
    سلام
    ممنون از اطلاعاتتون چند سوال داشتم
    اول اینکه نوشتین کوچ کردم به maker این یک اسکریپت دیگه هست؟
    به نظر شما این هکر همچنان دسترسی به اطلاعات من خواهد داشت؟ و اینکه ورود به کنترل پنلی مثل cpanel تا این اندازه ساده هست؟

عضو انجمن mo_mohit1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    424
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    275 پست

سلام
    ممنون از اطلاعاتتون چند سوال داشتم
    اول اینکه نوشتین کوچ کردم به maker این یک اسکریپت دیگه هست؟
    به نظر شما این هکر همچنان دسترسی به اطلاعات من خواهد داشت؟ و اینکه ورود به کنترل پنلی مثل cpanel تا این اندازه ساده هست؟
    maker یک اسکریپت پولی هست که از لحاظ امنیت تایید شده هست / ولی خوب فقط روی یک دامین نصب میشه و اینکه قیمت 112 هزار تومانی دارد لینکش هم اینه اسکریپت فروش کارت شارژ و اکانت پرداخت آنلاین ایرانسل همراه اول اینترنت

شما باید اول هاستو چک کنید ببینید ایا فایل اضافی در داخل سایت شما آپلود نشده باشه. رمز و پسورد دیتابیس و هاست رو عوض کنید(کلید رمزنگاری رو تغییر ندین کارت ها به هم میریزه)
    روی پوشه هایی که گفتم رمز بزارین . در مورد cpanel باید بگم نفوذ بهش ساده نیست ولی خوب اگر از یه جای مطمئن و با امنیت هاست نداشته باشین و موارد امنیتی در آن رعایت نشده باشه قابل نفوذ خواهد بود

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Iranian Group نمایش پست ها
    فايل كانفيگ رو با يون كيوب كد كنيد ازين اتفاقا راحت نيوفته!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    ممنون
    خودم هم به این فکر بودم که چطور میشه اطلاعات دیتا بیسها رو کد گذاری کرد که شما اشاره کردین
    لطفا اگر لینکی در مورد طرز کار و دانلود یون کیوب دارین ارسال کنید
    فقط سوالی که برای من همچنان مطرحه این هست که چطور کسی که من رو هک کرده وارد پنل مدیریت من Cpanel شده یعنی ورود تا این اندازه راحت هست یا کسانی مثل خود هاست که این اطلاعات رو دارن میتونین همچین کارهایی بکنن؟

عضو انجمن us12 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    198 پست

ممنون
    خودم هم به این فکر بودم که چطور میشه اطلاعات دیتا بیسها رو کد گذاری کرد که شما اشاره کردین
    لطفا اگر لینکی در مورد طرز کار و دانلود یون کیوب دارین ارسال کنید
    فقط سوالی که برای من همچنان مطرحه این هست که چطور کسی که من رو هک کرده وارد پنل مدیریت من Cpanel شده یعنی ورود تا این اندازه راحت هست یا کسانی مثل خود هاست که این اطلاعات رو دارن میتونین همچین کارهایی بکنن؟
    کد کردن هم تاثیری ندارد ! هر کس میگه جلوگیری میکنه یک فایل کانفیگ کد شده به من تحویل بده و بعد اطلاعات داخلش را تحویل بگیره .
    مشکل یک شل است که در کد های اسمارتی این اسکریپت وجود داشت . از طرف سایت فریر هم اعلام شده بود که اسمارتی ها عوض کنید
    راه حل ساده داخل فولدر include این فایل که اتچ شده را قرار دهید . ( فایل داخل فایل زیپ مدنظر است )
    همچنین در داخل سی پنل قسمت protection folders یک یوزر پسورد برای فولدر Back در نظر بگیرید.
    htaccess.zip

--
    البته قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم کل هاست را در صورت امکان رسیت کنید چون احتمالا در هر فولدر شما یک شل جاساز شده است .
    ویرایش توسط us12 : July 20th, 2014 در ساعت 18:46
    برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
    ----------------------------------------------------------

13. تعداد تشکر ها از us12 به دلیل پست مفید

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

اسکریپت فروشگاهی فریر بهترین راه اینه که به متخصص امنیت هکینگ بدید برقراری امنیت کند یک هزینه 100تومان یا بیشتر میدید البته اگر براتون سایت و امنیت مهم هست من که این کارو کردم به تیم امنیتی هکینگ ایران هک دادم مدیرش برام درست کرد . دیگه مشکل هک نداشتم البته هاست هم مهم هست اینجا کانفیگ سرور هاست . اما از نظر اسکریپت مورد تایید من هست کارشون درسته به این تیم بدید درست کنند امنیت اسکریپتتون رو iranhack.org موفق باشید

صفحه 395 از 460 نخستنخست ... 295345385391392393394395396397398399405445 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)