مورد استفاده چی بوده؟قبل از اینکه این اسکریپت رو تهیه کنم از هک شدن و مشکلات امنیتی این اسکریپت زیاد شنیده بودم
اما بعدها مطرح شد که با کد گذاری کردن و اضافه شدن کلید رمزنگاری این اسکریپت امن شده خلاصه من اسکریپت رو نصب کردم و چندین ماه استفاده کردم تا ۲ روز پیش که موقع لاگین کردن رمز ورود رو قبول نمی کرد و طبق تماسهای مشتریان متوجه شدم که تمام کدهای ما به سرقت رفته و استفاده شدن، مبلغ قابل توجهی رو از دست دادم و از اون مهمتر سایتی که مدت ها برای اون زحمت کشیده بودم و هزینه برای تبلیغات و بالا بردن ان داده بودم رو در حال حاضر از دسترس خارج کردم.
اینکه تغییر پسورد برای تمام کسانی که اطلاعات مربوط به هاست رو دارن بسیار ساده هست رو میدونم و طبیعتا کسانی به این اطلاعات دسترسی خواهند داشت ولی اینکه چطور کسی تونسته به کلید رمز نگاری من که فقط جایی یاداشت شده که اطمینان دارم کسی به اون دسترسی نداره رو به دست بیاره برای من بسیار عجیب هست و نشون دهنده وجود باگ یا امنیت پایین این اسکریپت بر خلاف ادعای ارائه کننده های این اسکریپت می باشد.
لطفا دوستانی که اطلاعات بیشتری در این مورد دارند راهنمایی نمایند و همکاری صورت بگیرد اگر این اسکریپت قابلیت امن شدن را ندارد اطلاع رسانی شود تا جلوی ضرر و زیان افراد بیشتری گرفته شود.