نقل قول نوشته اصلی توسط Kurd Project نمایش پست ها
تشکر از اینکه تا حد بسیار مناسبی جهت شفاف سازی اقدام کردین .... . اما همکار گرامی خودتون هم خوب میدونید وقتی چیزی به اسم نامحدود وجود نداره بهتر نیست از کلمه واقعترش استفاده بشه تا اینکه یک کلمه صرفا جهت جذب مشتری باشه؟
خب بنظر شما بهتر نیست میزان دقیق یا حداقل حدود میزان مصرف رو که باید داشته باشه اعلام بشه؟
چرا که هر چیزی حداقل در فضای مجازی مرز مشخصی را داراست و این کار صرفا استفاده از ناآگاهی کاربر است بنظر من
اما با این حال اگر کسی هست به معنای درست و بدور از جعل این سرویس رو ارائه بده من همونطوری که گفتم حاضرم ماهانه یک میلیون بابت هزینه سرویس بهشون بدم
----------------------
با توجه به این نوشتتون من میتونم زیر نظر پلیس فتا یک سرویس از شما خریداری کنم و کلی سایت پربازدید رو روی همین سرویس شما راه اندازی کنم و شما هم حق مسدود سازی ندارید چون بنا به نوشته هاتون اصلا نباید مسدود بشه چون همه چیز نامحدوده!
اگر امکانش رو دارید لطفا این موارد رو بصورت کامل شفاف سازی کنید که هم ما و هم بقیه حساب کار دستشون بیاد
سلام
همونطور که ذکر شده ما سرویس نامحدود ارائه می دهیم کلمه مناسب دیگری برای آن وجود ندارد.
میزان مصرف هم مطابق شرایط استفاده ای که ذکر شده نامحدود هست.
شما اگر تمایل دارید سرویس ما را خریداری کنید، 30 روز تضمین عودت وجه داریم، به هر صورت که تمایل دارید از سرویس ما مطابق شرایط ذکر شده استفاده کنید.

لطفا قبل از اینکه سناریو های مختلف رو سوال کنید ابتدا یک بار شرایطی که ذکر شده است را مطالعه کنید، اگر موضوع برای شما شفاف نشد سوال بپرسید.

با سپاس