تشکر از اینکه تا حد بسیار مناسبی جهت شفاف سازی اقدام کردین .... . اما همکار گرامی خودتون هم خوب میدونید وقتی چیزی به اسم نامحدود وجود نداره بهتر نیست از کلمه واقعترش استفاده بشه تا اینکه یک کلمه صرفا جهت جذب مشتری باشه؟
خب بنظر شما بهتر نیست میزان دقیق یا حداقل حدود میزان مصرف رو که باید داشته باشه اعلام بشه؟
چرا که هر چیزی حداقل در فضای مجازی مرز مشخصی را داراست و این کار صرفا استفاده از ناآگاهی کاربر است بنظر من
اما با این حال اگر کسی هست به معنای درست و بدور از جعل این سرویس رو ارائه بده من همونطوری که گفتم حاضرم ماهانه یک میلیون بابت هزینه سرویس بهشون بدم
----------------------
با توجه به این نوشتتون من میتونم زیر نظر پلیس فتا یک سرویس از شما خریداری کنم و کلی از منابعی که گفتید به همون شرایط استفاده کنیم و بشدت فضا رو پر کنیم و باز هم تاکید میکنم جوری که همین شرایط که الان گفتید نقض نشه ... مثل ساخت بیش از حد دیتابیس و یا اصلا فضا اما در چهار چوب همین چیزهایی که الان گفتین و شما هم حقی ندارید مسدودش کنید
اگر خوب و درست و حسابی بررسی کنید میبینید این فقط شعاری صرفا جهت جذب مشتری هست و به نحوی جعل است و فقط به مشتری و هاستینگها ضرر میزنید
در ضمن بهتره از کلمات واقعی تر استفاده کنید مثلا کلمه ی نامحدود رو حذف کنید
اگر امکانش رو دارید لطفا این موارد رو بصورت کامل شفاف سازی کنید که هم ما و هم بقیه حساب کار دستشون بیاد
با تشکر مجدد