-
July 18th, 2014, 04:11
پاسخ : رویای کار در چهار شرکت بزرگ فناوری
ممنون مدیر جان مطلب جالبی بود
خودم کف کردم
اینا رو خوندم
-
تعداد تشکر ها از mehrshad13and11 به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2014 04:11
# ADS
-
July 18th, 2014, 12:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hostfire
اوووه دوسته عزیز الان پسر استاد دانشگاه ما تو گوگل ، ساختمان شهر لندن مشغول به کاره تحت عنوان برنامه نویس الگوریتم ها
من خودم به شخصه متن ایمیل هاشو پرینت درشت میگیرم میدم به پدرشون.
چند باری هم کار های ساده مثل از بلوکه در آوردن چند اکانت + و جیمیل رو با ارسال مدارک ساده برامون انجام دادن
حرف شما متین است دوست عزیز
الان خیلی از افراد ایرانی توی شرکت های خارجی مشغول به کارند از قبیل همین گوگل
اما جدیدا کل کشور ها با ایران سر لج افتادند
شما که پسر استادتون توی گوگل هست میتونین ازشون بپرسین طریقه جذب نیرو هاشون چجوره ؟
-
-
July 18th, 2014, 12:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sht-design
حرف شما متین است دوست عزیز
الان خیلی از افراد ایرانی توی شرکت های خارجی مشغول به کارند از قبیل همین گوگل
اما جدیدا کل کشور ها با ایران سر لج افتادند
شما که پسر استادتون توی گوگل هست میتونین ازشون بپرسین طریقه جذب نیرو هاشون چجوره ؟
خیلی جالبه تو اینجور مسائل که نیاز دارن به یک ایرانی اصلا بحث تحریم ها و غیره رو ندید میگیرند
فامیلیشون دشتبان هست
تاجایی که من اطلاع دارم تا لیسانس دانشگاه تهران کامپیوتر ،برنامه نویسی یا همین چیزایی حدودا میخوندند
بعد دیگه براشون نامه اومده بود رفتن انگلیس طی این مدت تو چند تا جشنواره شرکت کرده بودند و به خاطر اون دعوت نامه رسمی از گوگل براشون اومده بود
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
-
July 18th, 2014, 12:49
عضو انجمن
ممنون از شما
درسته
منم یکی از دوستانم دارند توی یک شرکت آمریکایی کار میکنند میگفتند که چند سال اول به صورت ریموت فعالیت داشتند بعدش دعوتنامه رو فرستادند و از طرف خواستند که بره اونجا و مشغول فعالیت بشه
این شرکت ها قدر افرادی که هوش و استعداد خوبی رو دارند میدونه و سریع جذبشون میکنه با بهترین امکاناتی که در اختیارشون قرار میده
اما ایران ما چی ؟! بعضی وقتها فرار مغز ها پیش میاد!
-
-
July 18th, 2014, 13:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sht-design
ممنون از شما
درسته
منم یکی از دوستانم دارند توی یک شرکت آمریکایی کار میکنند میگفتند که چند سال اول به صورت ریموت فعالیت داشتند بعدش دعوتنامه رو فرستادند و از طرف خواستند که بره اونجا و مشغول فعالیت بشه
این شرکت ها قدر افرادی که هوش و استعداد خوبی رو دارند میدونه و سریع جذبشون میکنه با بهترین امکاناتی که در اختیارشون قرار میده
اما ایران ما چی ؟! بعضی وقتها فرار مغز ها پیش میاد!
نه دوست من
بستر کاری ای که تو ایران ما هست به دلیل بی قانونی های شدید خیلی بیشتر از خارج از کشوره
فقط مشکل اینجاست اونکه مخش کار میکنه جربزه نداره یعنی عرزه نداره همین
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
-
July 18th, 2014, 16:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hostfire
نه دوست من
بستر کاری ای که تو ایران ما هست به دلیل بی قانونی های شدید خیلی بیشتر از خارج از کشوره
فقط مشکل اینجاست اونکه مخش کار میکنه جربزه نداره یعنی عرزه نداره همین
درود
دوست من جدا از اینکه عرزه نداره! :دی پول نداره :دی شانس هم نداره ! و از همه مهتر دولت حمایتش نمیکنه! بدتر از همه چوب لا چرخش میکنه!!!!
دیگه حالا اون کسی که عرزه داشت... مثل همون ایرانی های عزیزی که دارن تو شرکتای بزرگی مثل گوگل ناسا و... کار میکنن... حالشو بردن دمشون گرم.
--------
جدا از همه اینا:دی Mr.Te0 جان دمت گرم، خیلی مطلب مفیدی بود.
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید