-
July 18th, 2014, 08:00
عضو دائم
پاسخ : عدم نمایش تنظیمات منوها

نوشته اصلی توسط
freestyle
منظورتون رو متوجه نمیشم. یعنی یه کاربر با سمت ادمین؟ خوب معلومه cms بدون ادمین که نمیشه. شما بلدین قالب رو سازگار کنین با نسخه های جدید؟ یا اینکه بلدین قالب اصلیشو دوباره ترجمه کنین؟
منظورم این هست که اون قالب که میگین استفاده میکنین مگه هم برای طرف کاربر هست و هم برای طرف مدیر ؟ خود cms رو نمیگم با اون کار نداریم.
اگه قالب طرف مدیر نداره که احتمال زیاد همینطور هست! خب نباید بر روی قسمت مدیر تاثیر بزاره که. پس ربطی به قالب شما نداره. (البته تستش هم ساده هست میتونید یکی از قالب های پیشفرض خود سیستم رو انتخاب و تست کنید.)
به نظرم در این مرحله یکبار تمام پلاگین های خود را غیرفعال و دوباره بررسی کنید. ممکنه به دلیل افزوده شدن یا تغییرات اعمالی یک پلاگین در فایل های هسته یا قالب ها باشه. (البته قبلش از دیتابیس بکاپ تهیه و نگهداری کنید که اگه پلاگینی تنظیم خاصی داشت و نتونستید انجام بدید، اون بکاپ رو بازگردانی کنید.)
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2014 08:00
# ADS
-
July 18th, 2014, 13:31
خوب این کارهایی که انجام دادید مربوط میشه به اینکه وردپرس مشکل داره یا قالب که با تغییر قالب متوجه خواهید شد. با قالب دیگه ای تست کنید. قالب شما ممکنه تاثیر داشته باشه به دلیل استفاده از کد ها و توابع قدیمی .
آموزش ساخت منو در وردپرس
-
تعداد تشکر ها از rasooul به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2014, 15:58
دوستان به مسئله جالبی برخوردم. فکر میکنم مشکل نه از وردپرسه نه از قالب. حدس من اینه که مشکل از هاسته. ببینید من یه وردپرس 3.3.2 دیگه از اول با یه دیتابیس جدید نصب کردم بدون اینکه هیچ تغییراتی توش ایجاد کنم، قالب عوض کنم یا پلاگین نصب کنم باز همون مشکل وجود داشت. پس مشکل باید از هاست باشه. کسی میدونه وردپرس نسخه 3.3.2 چه ملزومات و پیش نیازهایی لازم داره تا بتونه بدون مشکل کار کنه؟ مثلاً چه نسخه ای از php باید رو هاست نصب باشه و ... !؟ بالای %90 احتمال میدم مسئله به هاست برمیگرده.
-
تعداد تشکر ها از freestyle به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2014, 21:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
freestyle
دوستان به مسئله جالبی برخوردم. فکر میکنم مشکل نه از وردپرسه نه از قالب. حدس من اینه که مشکل از هاسته. ببینید من یه وردپرس 3.3.2 دیگه از اول با یه دیتابیس جدید نصب کردم بدون اینکه هیچ تغییراتی توش ایجاد کنم، قالب عوض کنم یا پلاگین نصب کنم باز همون مشکل وجود داشت. پس مشکل باید از هاست باشه. کسی میدونه وردپرس نسخه 3.3.2 چه ملزومات و پیش نیازهایی لازم داره تا بتونه بدون مشکل کار کنه؟ مثلاً چه نسخه ای از php باید رو هاست نصب باشه و ... !؟ بالای %90 احتمال میدم مسئله به هاست برمیگرده.
مشخصات ادمین وردپرس تست اگر پاک نکردید ارسال کنید تا بررسی کنم دقیقا مشکلتون چیه.
-
تعداد تشکر ها از jaygah.ir به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2014, 14:17
ممکنه قبلش بگین چطوری میتونم پیش نیازهای وردپرس نسخه 3.3.2 رو پیدا کنم. اینکه چه نسخه هایی از برنامه های نصب شده روی هاست مورد نیازه
-
-
July 19th, 2014, 14:20

نوشته اصلی توسط
freestyle
ممکنه قبلش بگین چطوری میتونم پیش نیازهای وردپرس نسخه 3.3.2 رو پیدا کنم. اینکه چه نسخه هایی از برنامه های نصب شده روی هاست مورد نیازه
فایل .htaccess را تغییر نام بدید و دوباره چک کنید
-
تعداد تشکر ها از mohammad50 به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2014, 14:38

نوشته اصلی توسط
mohammad50
فایل .htaccess را تغییر نام بدید و دوباره چک کنید
من سرچ کردم این فایل رو پیدا نکردم ممکنه بگین آدرسش کجاست؟
-
-
July 19th, 2014, 14:42
تنظیمات سی پنل را یک بار رسیت کنید از فوتر.بعد بر روی فایل منیجر کلیک کنید و نمایش فایل های مخفی را تیک بزنید.
-
-
July 19th, 2014, 15:23

نوشته اصلی توسط
mohammad50
تنظیمات سی پنل را یک بار رسیت کنید از فوتر.بعد بر روی فایل منیجر کلیک کنید و نمایش فایل های مخفی را تیک بزنید.
کاری رو که گفتید انجام دادم، ببینید اون وردپرسی که مشکل پیدا کرده تو فولدر art نصبه. الان هیچ فایل htaccessی تو این فولدر پیدا نمیکنه. عکس رو ببینید. این فایل کارش چیه؟
htaccess.jpg
-
-
July 19th, 2014, 15:28
فایل موجود توی پوشه روت رو تغغیر نام بدید .و چک کنید
-