درود
طاعات و عباداتتون قبول باشه
بنده بعد تجربه های مختلف از سرویس های ( دوزاری ) الآن میخوام تجربه خودم رو اینجا بنویسم
مدتی روی Host97 ریسلر داشتم اما به خاطر قوانینش کمی مشکل داشتم و در آخر نمایندگی DirectAdmin گرفتم
بعد مدتی دیدم امنیتش خیلی پایین و دوباره برگشتم به Cpanel و از XZN.iR رسلر گرفتم
سر یک قضیه ای کل سایت ها پرید بکآپ هم خواستم ندادن و از اون جا هم دیگه سرویس نگرفتم
تا 2ماه پیش تو همین انجمن درخواست نمایندگی زدم و از ارزان هاست آلفا مستر رسلر گرفتم
20روز اول خوب بود اما از اواخر ماه اول مشکلا کم کم شروع شد
دسترسیم به WHMReseller یهو میپرید
بعدشم هارد سیستم خودم مشکل پیدا کرد و یه مدت نت نداشتم به آقای اخلاصی ( ارزان هاست ) اطلاع دادم و گفتم من هزینه این ماه رو ماه سوم با هزینه اون ماه پرداخت می کنم ایشون هم گفتن مشکلی نداره
باز هم WHM مشکل پیدا کرد قرار شد من رو به یک سرور جدید انتقال بدن رو اون سرور هم از روز اول مشکل داشتیم
1 هفته مشکل سر Redirect شدن سایت ها به server.arzanhost.org رو داشتیم و یک هفته اینطوری داون بود
بعد حل اون مشکل DNS سرور مشکل پیدا کرد 2 روزم سر اون Down بود سایت ها
و بعد حل این مشکل هم MySQL سرور مشکل پیدا کرد و هر چند روز یک بار تمام سایت ها خطا در پیاگاه داده میداد قبل این مشکل هم تو صفحات سایت ارور های SQL ضاهر میشد
هنوزم مشکل خطا با پایگاه داده هر چند روز هست
با این وجود من بازم رو سرور ایشون موندم
اما امشب اومندن میگن باید هزینه رو واریز کنید بهشون توضیح دادم که با توجه به این همه Down شدن حداقل 1 هفته دیگه باید هزینه ماه سوم رو پرداخت کنم ایشون گفتند نه امشب پرداخت کنید یا ساسبند میکنیم
بنده هم گفتم یا اجازه بدید وی پی اس دستم بیاد بکآپ بگیرم یا فول بک آپ بدید
ایشون هم نه بکآپ دادن نه از ساسبند در آوردن
اینا رو گفتم کس دیگه ای خواست رسیلر بگیره حواسش باشه از کی میگیره
الآن دنبال یه آلفا ریسلرم که مشکلات بالا رو باهاشون نداشته باشم
لوکیشن: ترجیحا آلمان ( اروپا )
حجم: 10گیگ یا نامحدود
پهنای بند: نامحدود
تعداد هاست ها، ریسلر ها و مستر ریسلر های قابل ساخت هم نامحدود باشه
بک آپ اگه سه روزه یا هر روز میگید میگیرید واقعا بگیرید
آپتایم واقعا بالای 99 درصد باشه نه این که ادعای آپتایم 99.98% بکنید 75% آپتایم باشه
پشتیبانی خوب باشه و سریع جواب بده
آفر بدید اگر واقعا همچیم پلنی دارید !!! از ریسلر های " دوزاری " خسته شدم