دوستان حل شد مشکل تموم شدن پهنای باند بود.
واقعا این شرکت ها مفد نمی ارزه.
شرکت پارس دٍو Parsdev - ثبت دامنه - هاست - سرور مجازی - سرور اختصاصی - نگاه روشن پارس
دوستان حل شد مشکل تموم شدن پهنای باند بود.
واقعا این شرکت ها مفد نمی ارزه.
شرکت پارس دٍو Parsdev - ثبت دامنه - هاست - سرور مجازی - سرور اختصاصی - نگاه روشن پارس
ای باند تمام شه معمولا ارور پهنای باند میدهد نه ساسپندد :-ی
مگر دستی بسته باشند
آره ... باید جالب باشه!
دوستان معمولا دامین مسدود نمیشه. فقط اگه نیک بخواد یک دامین ir را به هر دلیل مسدود کنه. مثلا میتونه DNS اش رو قطع کنه که کلا دامین به هیچ طریق به هیچ هاستی متصل نشه و بالا نیاد.
نه اینکه دیگه بیاد روی سرویس هاست کاربر پیغام نمایش بده. معمولا برای کارهای غیرمجاز دامین مورد نظر فیل-تر میشه و اگه شکایت اینا باشه دامین تا رفع مشکل ممکنه توسط نیک لاک و از دسترس خارج شه.
..::| بیش از یک دهه |::..
دوستان منم نمیدونم دامینم یا هاستم بسته شده
www.speedex.ir
شناسه ایرنیک هم خواستم وارد شدم نوشت توقیف شده نمیدونم چرا
چه جوری بفهمم این دامینه یا هاست که معلق شده؟
مهندس بهتره به بار خوب پست رو بخونید و بعد انتقاد کنید
منم هم گفتم دامین مسدود نمیشه مخصوصا توی ایران !
و مشکل از مدیر سروره که خطای ساسپند رو توی سرور به نوشته Suspended Domain تبدیل کرده که کلا یه کار بی معنی کردن
موفق باشید
درد من تنهایی نیست : بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر ، و با تبسمی بر لب این حماقت رو حکمت خداوند می نامند.
بزرگ مرد تاریخ هند : گاندی
وای دوست عزیز کلا پست ها رو میخونید یا نه میان یر اون پست ها پست میزنید به خدا دامین ساسپند نمیشه
مشکل شما از هاستینگتون هست اینجا رو ببینید
intoDNS: speedex.ir - check DNS server and mail server health
ns5.mehrmizban.com. [] (NO GLUE) [TTL=1440]
ns6.mehrmizban.com. [] (NO GLUE) [TTL=1440]
- - - Updated - - -
من معذرت میخوام دوستم من منظورم کلی بود اما درعین حال عذر میخوام بابته سوء تفاهم
در پناه حق
دامنه بین المللی منظورم است نه ایران :|
رسیلر کلاب ندیدید؟
enom و onlinenic این گزینه در رسیلری دارد :|
- - - Updated - - -
در ضمن دامنه ساسپندد بشود سایت باز نمیشود که نشان بدهد در پنل بسته می شود کمی سرچ کنین بد نمی شود
دوستان عزیز مشکل استارتر از هاستشون بوده که مدیر سرور اون رو ساسپند کرده بود
دیگه نیازی به بحث های بیهوده نیست ( مشکل استارتر حل شده و پیام های بعد از مشکل ایشون اسپم حساب میشه)
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)