-
July 17th, 2014, 14:19
عضو انجمن
نیازمند نویسنده حرفه ای موزیک و فیلم و سریال
سلام
دنبال نویسنده در زمینه موزیک و فیلم میگردم که داخل سایت مجاز پست بدن
فقط تنها چیزی که واسم خیلی مهمه اینه که سرعت عمل بالایی داشته باشن و موزیک ها رو زود تو سایت قرار بدن
شرایط :
آشنا بودن با ارسال پست در وردپرس ، لیچ ، vps و ادیت تگ آهنگ =====> vps ارائه نمیشود و خودتون باید داشته باشید
قیمت :
تک آهنگ 350 تومان
آلبوم 450 تومن
موزیک ویدئو 400
فیلم ایرانی یا دوبله فارسی 550 تومان
سریال ایرانی ( هر فصل 1000 تومن و هر قسمت جدید از سریال های در حال پخش که بزارید 200 تومن ! )
این قیمت ها که گفتم فقط واسه شروع کار بود و اگه از کار راضی باشم و همکاری طولانی مدت باشه ماه های بعدی بیشتر از حقتون بهتون حقوق داده میشه
در مورد تصفیه هم ماه اول هر هفته هم تصفیه میشه باهاتون تا اعتماد سازی شه و از ماه های دیگه هر دو هفته یه بار
دوستان حرفه ای که بالای 7 ماه سابقه کار داشتند درخواست بدن و میتونن مدت طولانی همکاری کنند درخواست بدن ، حوصله آموزش و اینکه فردا ول کنید برید نداریم
-
تعداد تشکر ها از mehrania به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2014 14:19
# ADS
-
July 17th, 2014, 14:40
پاسخ : نیازمند نویسنده حرفه ای موزیک و فیلم و سریال
درود
دوست عزیز شما وی پی اس نمی دید بعد انتظار دارید نویسنده هم پیدا بشه ؟
سایت مجاز نهایتا روزی 3 تا آهنگ هم منتشر نمیشه بخوای کلی حساب بکنی فوق فوقش روزی 2تومن در ماه 60 که باید 35 بدیم برای وی پی اس جدا از هزینه های نت و وقت و ...
به نظر بنده مبلغ پایینی می باشد
بنده 4 سال سابقه دارم خواستید ما مبلغ بیشتر و کار حرفه ای در خدمتم نمونه
رسانه سانگ کدهدانلود آهنگ جدید | سانگ کده
-
-
July 17th, 2014, 15:27
سلام عزیز من هستم چندوقت پیش خودم سایت داشتم و چند جا نویسندگی کردم مطمئنم پشیمون نمیشیم . اگه خواستی یه پ.خ بده تا آیدی بدم بهت ...
-
-
July 17th, 2014, 18:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
songkadehnew
درود
دوست عزیز شما وی پی اس نمی دید بعد انتظار دارید نویسنده هم پیدا بشه ؟
سایت مجاز نهایتا روزی 3 تا آهنگ هم منتشر نمیشه بخوای کلی حساب بکنی فوق فوقش روزی 2تومن در ماه 60 که باید 35 بدیم برای وی پی اس جدا از هزینه های نت و وقت و ...
به نظر بنده مبلغ پایینی می باشد
بنده 4 سال سابقه دارم خواستید ما مبلغ بیشتر و کار حرفه ای در خدمتم نمونه
رسانه سانگ کده
دانلود آهنگ جدید | سانگ کده
دوست عزیز من به جز آهنگ چیزای دیگه هم گفتم که بزارن ، بعدم من دفعه قبل وی پی اس هم ارائه کردم اما این نویسنده ها میگفتن که هر کدوم یکی میخوان و صلاح نمیرفتن واس همین دیگ ارائه نمیدم
-
-
July 17th, 2014, 18:57
عضو جدید
بنده سابقه سایت موزیک وفیلم داشتم میتونم همکاری کنم فقط یه وی پی اس میدادید خیلی بهتر بود
متاسفانه آی دی یاهو قبلیم از دسترس خارج شد ... دوستان ای دی جدید رو ادد نمایید
gqi444
-