نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: عدم نمایش صحیح پست های ایندکس شده در گوگل پس از حذف 2000 پست

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    214
    تشکر شده در
    136 پست

پیش فرض پاسخ : عدم نمایش صحیح پست های ایندکس شده در گوگل پس از حذف 2000 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hanzaleh نمایش پست ها
    سلام
    عزیزم رو به عزیزترین فرد زندگیت بگو نه به کسی که نمی شناسی ، در ثانی من تقاضای راه کار کردم نه تخریب
    اگر شما نمیتونید کمک یا راهنمایی کنید لزومی نداره کامنت اسپم بزاری تعداد پست هات رو بالا ببری
    ریپلای شما نه تنها هیچ کمکی به این تاپیک نمیکنه بلکه مصداق بارز تخریب و اسپم هست.
    اگر در مورد مطلب هیچ اطلاعی ندارید لزومی نداره ارزش خودتون رو این طور به سایرین نشون بدین، در مورد فاکتور های پنالایز شدن وب سایت بیشتر تحقیق کنید.
    نکته مهم : طبق آخرین آپدیت الگوریتم پاندا محتوای قدیمی و کم ارزش سایت باید از دسترس کروالر گوگل خارج بشن.
    منبع
    اگه ميدونستم با انسان بی ادبی طرف هستم اصلا وقتمو صرف جواب دادن نميكردم چه برسه بگم عزيزم
    اما در مورد اسپم دادن اگه به تاريخ عضويت نگاه كنين بيشتر از دو ساله كه عضو اين سايت هستم و اگه قصد اين كار رو داشتم الان چند هزار ارسال داشتم
    در ضمن سايت چندين مدير داره و نياز به افراد متفرقه نيست كه تشخيص بده من اسپم انجام دادم يا خير.
    اما در مورد پنالایز شدن هر وبمستری ميدونه كه حذف 50 تا مطلب كه ايندكس شده هم چه عواقبی برای سايت داره چه برسه به 2000 مطلب كه در صورت حذف مطالب مقدار بسيار زيادی ارور 404 ایجاد میشه و health سایت طبیعتاً پایین میاد و این برای سطح کلی سئوی سایت ضرر داره ...
    (امكان تشديد احتمال پنالتی شدن به كنار).
    پس يه وبمستر سعی ميكنه برای انجام هر كاری با يه متخصص مشورت كنه نه اينكه گاز بگيره!
    اگه كمی با اصول سئو آشنا بوديد سعی ميكردين به جای اينكار مطالب با كيفيت توليد كنيد كه بدون شک زمانی که شما شروع کنید گوگل مطالب بی كيفيت رو ناديده خواهد گرفت (مشكل خاصی هم وجود نداشته كه حتما مجبور به حذف باشيد)
    اما از دسترس خارج كردن راههای مختلفی داره كه حذف يكباره بدترين و ناشيانه ترينشونه
    يک راه اينكه قسمتی در گوگل وبمستر وجود داره به نام Remove URLs كه لينكتون رو ميديد و از گوگل می خواين که از ایندکس ها و کش ها حذفشون کنه ،
    يا اگه قصد داشتين فقط حذف كُلی كنيد مطالب رو noindex ميكرديد و بعد مدتی حذف ميكرديد كه اون همه خطا ايجاد نشه ...
    و ...
    در آخر
    الجاهِلُ لا يَرتَدِعُ، وبالمَواعِظِ لا يَنتَفِعُ

2. تعداد تشکر ها ازsharbazi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)