اگه ميدونستم با انسان بی ادبی طرف هستم اصلا وقتمو صرف جواب دادن نميكردم چه برسه بگم عزيزم
اما در مورد اسپم دادن اگه به تاريخ عضويت نگاه كنين بيشتر از دو ساله كه عضو اين سايت هستم و اگه قصد اين كار رو داشتم الان چند هزار ارسال داشتم
در ضمن سايت چندين مدير داره و نياز به افراد متفرقه نيست كه تشخيص بده من اسپم انجام دادم يا خير.
اما در مورد پنالایز شدن هر وبمستری ميدونه كه حذف 50 تا مطلب كه ايندكس شده هم چه عواقبی برای سايت داره چه برسه به 2000 مطلب كه در صورت حذف مطالب مقدار بسيار زيادی ارور 404 ایجاد میشه و health سایت طبیعتاً پایین میاد و این برای سطح کلی سئوی سایت ضرر داره ...
(امكان تشديد احتمال پنالتی شدن به كنار).
پس يه وبمستر سعی ميكنه برای انجام هر كاری با يه متخصص مشورت كنه نه اينكه گاز بگيره!
اگه كمی با اصول سئو آشنا بوديد سعی ميكردين به جای اينكار مطالب با كيفيت توليد كنيد كه بدون شک زمانی که شما شروع کنید گوگل مطالب بی كيفيت رو ناديده خواهد گرفت (مشكل خاصی هم وجود نداشته كه حتما مجبور به حذف باشيد)
اما از دسترس خارج كردن راههای مختلفی داره كه حذف يكباره بدترين و ناشيانه ترينشونه
يک راه اينكه قسمتی در گوگل وبمستر وجود داره به نام Remove URLs كه لينكتون رو ميديد و از گوگل می خواين که از ایندکس ها و کش ها حذفشون کنه ،
يا اگه قصد داشتين فقط حذف كُلی كنيد مطالب رو noindex ميكرديد و بعد مدتی حذف ميكرديد كه اون همه خطا ايجاد نشه ...
و ...
در آخر
الجاهِلُ لا يَرتَدِعُ، وبالمَواعِظِ لا يَنتَفِعُ